Τσιόδρας για Παπασταύρου και Μπρατάκο: “Έστειλαν το λάθος μήνυμα”

 Τσιόδρας για Παπασταύρου και Μπρατάκο: “Έστειλαν το λάθος μήνυμα”

Λίγη ώρα μετά το τέλος της ψηφοφορίας της πρότασης δυσπιστίας, o Δημήτρης Τσιόδρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο».Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κλήθηκε να μιλήσει για τις παραιτήσεις των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου.

Στην ερώτηση για το αν η παρουσία σε κοινωνική εκδήλωση για την ονομαστική εορτή ενός επιχειρηματία μπορεί να οδηγήσει δύο υπουργούς εκτός κυβερνήσεως, απάντησε αρχικά ότι «εξαρτάται από τον χρόνο που γίνεται. Υπό νορμάλ συνθήκες, όχι.»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «συμβαίνει πάρα πολλές φορές κάποιος επιχειρηματίας να κάνει μία εκδήλωση για την γιορτή του και να παρίστανται μέλη της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και τα λοιπά. Όμως, η συμμετοχή στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία έστειλε το λάθος μήνυμα.

Γιατί είχαμε μία δημοσίευση από μία εφημερίδα του επιχειρηματία για τον οποίο μιλάμε τώρα, η οποία ήταν fake. Φάνηκε, στη συνέχεια. Γιατί μιλούσε για μονταζιέρα η οποία δεν υπήρχε και υποτίθεται έκανε μία αποκάλυψη η οποία είχε δημοσιευθεί εδώ και ένα χρόνο. Ήταν προφανής η στόχευση… Και αν δείτε και την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο συγκεκριμένος όμιλος που μιλούσε… προσπαθεί ένα χρόνο τώρα ο Τύπος να διαλύσει το πέπλο αδιαφάνειας που καλύπτει το έγκλημα. Θυμίζει περισσότερο ανακοίνωση πολιτικού κόμματος παρά μιντιακού ομίλου. Ως εκ τούτου λοιπόν η συμμετοχή δύο υπουργών τη στιγμή που γίνεται αυτή η αντιπαράθεση νομίζω ότι έστειλε το λάθος μήνυμα», κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα