Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη -Σας νοιάζει μόνο να ρίξετε την κυβέρνηση”

 Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη -Σας νοιάζει μόνο να ρίξετε την κυβέρνηση”

Τη δική του θέση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και υποστηρίζει η αντιπολίτευση, έδωσε το βράδυ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πήρε τον λόγο από το βήμα της Βουλής. Μάλιστα ξεκίνησε απευθυνόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι «ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού με πήρε τηλέφωνο και με εξουσιοδότησε να αναφέρω εδώ στη Βουλή ότι όλα αυτά που λέτε είναι ακραία και συκοφαντικά».

«Δεν υπάρχει κανένα έγκλημα στα Τέμπη. Υπάρχει ένα δυστύχημα. Κάθε φορά που φωνάζετε αποδεικνύετε πόσο χυδαία ψεύτρα είστε. Φωνάζετε ”αθώος” για να με προβοκάρετε», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης προς την κ. Κωνσταντοπούλου. Κατά την ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να αναφωνεί «αθώος».

«Το μόνο που σας νοιάζει είναι το πώς θα ρίξετε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Πρέπει να πάρετε τον λόγο και να ζητήσετε συγγνώμη είπε με έμφαση ο υπουργός Υγείας. «Αυτά που είπατε είναι προσβολή της μνήμης ενός νεκρού. Πρέπει επιτέλους να σέβεστε τους νεκρούς» πρόσθεσε επίσης στην παρέμβασή του. 

Η κα Κωνσταντοπούλου ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα πέσει στο επίπεδο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. «Δεν έχω καμία αντίρρηση να πάρω στο τηλέφωνο τον πατέρα του άτυχου μηχανοδηγού για να του πω ποιος τον έβαλε στη μοιραία αμαξοστοιχία» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας προκαλώντας νέα έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας. 

«Ουδέποτε επιβεβαίωσα ότι ο Σπύρος Βούλγαρης ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη. Ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού το αρνείται. Εφόσον λέτε ότι τον σέβεστε πάρτε τον τηλέφωνο, ζητήστε συγγνώμη και σταματήστε την χυδαιότητα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα