Νοσοκομείο Μεταξά: Τι δηλώνει η 43χρονη που συνελήφθη ως “μαϊμού” νοσοκόμα που λήστευε τους πάντες

 Νοσοκομείο Μεταξά: Τι δηλώνει η 43χρονη που συνελήφθη ως “μαϊμού” νοσοκόμα που λήστευε τους πάντες

Την δική της εκδοχή για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο Νοσοκομείο «Μεταξά» ανέφερε η 43χρονη που συνελήφθη, το πρωί της περασμένης Κυριακής παριστάνοντας την αποκλειστική νοσοκόμα «ξαφρίζοντας» ασθενείς και τους συγγενείς τους. Η ίδια μιλώντας στον ALPHA, τόνισε πως «δεν είναι έτσι τα πράγματα, κατηγορούμαι μόνο γιατί εργαζόμουν παράνομα, τίποτα παραπέρα».

Η 43χρονη φέρεται να έκανε βόλτα στους διαδρόμους του νοσοκομείου και να έκλεψε έξι κινητά τηλέφωνα καθώς και τραπεζικές κάρτες από θαλάμους ασθενών. Στη συνέχεια, στην προσπάθειά της να διαφύγει, επιτέθηκε σε μια νοσηλεύτρια, την θυρωρό του νοσοκομείου, καθώς και έναν αστυνομικό, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο.

«Είμαι αποκλειστική, αλλά δεν είμαι του νοσοκομείου»

«Δουλεύω στο Μεταξά. Είμαι αποκλειστική αλλά δεν είμαι του νοσοκομείου, δεν έχω έγγραφα. Είναι πάρα πολλές οι παράνομες οι οποίες είναι Γεωργιανές. Υπάρχει κύκλωμα, και εγώ εργαζόμουν μόνη μου. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, τι έχουν κάνει… Πάνω μου βρέθηκε μόνο η αγωγή που παίρνω από τον ψυχίατρο, τίποτα άλλο.

Την τσάντα, μου την έφεραν το βράδυ, δεν ξέρω τι έγινε κατά την διάρκεια της ημέρας και τι μου βάλανε μέσα. Πάνω μου, βρέθηκε μόνο το κινητό μου, η αγωγή μου και χρήματα. Δεν ισχύει ότι μπήκα το πρωί στο νοσοκομείο επειδή είχα τον θείο μου εκεί» ανέφερε η 43χρονη στον Alpha.

Σχετικά Άρθρα