Κύκλωμα μαστροπείας:Σοκάρουν οι καταθέσεις θυμάτων -Η Μαρία, ο Ζάχος και ο Μάνος

 Κύκλωμα μαστροπείας:Σοκάρουν οι καταθέσεις θυμάτων -Η Μαρία, ο Ζάχος και ο Μάνος

Σοκάρουν οι καταθέσεις των ανήλικων κοριτσιών τα οποίες παρουσία ψυχολόγων μίλησαν στις αστυνομικές αρχές και περιέγραψαν καρέ καρέ τη δράση του νέου κυκλώματος μαστροπείας που είχε σχέσεις και με την μαστροπό Λορέλα από τα Πετράλωνα. Ανάμεσα στις καταθέσεις των επτά κοριτσιών ήταν κι αυτή μιας 16χρονης η οποία οδηγήθηκε σε ροζ ραντεβού με μια ακόμα φίλη της από την 25χρονη Μαρία.

Στην αρχή της κατάθεσης της αναφέρεται πότε γνωρίστηκε με τη γυναίκα η οποία είχε σαν μοναδικό μέλημα της, την εκμετάλλευση κοριτσιών προκειμένου να αποκομίσει χρηματικά ποσά. “Με τη Μαρία (αρχηγό) κάναμε παρέα. Δεν θυμάμαι πως τη γνώριζα, νομίζω από τη Σ…. την αδερφή της Φ…. Είχα πάει σε ένα κλαμπ κι ήταν κι εκείνη στην παρέα. Απλά ήμασταν στο ίδιο τραπέζι και γνωριστήκαμε», λέει στην κατάθεση της η κοπέλα που προσπάθησε να ξεφύγει από τα δίχτυα της μαστροπού και συνεχίζοντας φέρεται να πρόσθεσε:

«Μετά άλλες δυο τρεις φορές βρεθήκαμε γιατί πηγαίναμε στα κλαμπ και ήταν κι εκείνη εκεί πέρα. Ε και μετά αρχίσαμε ε και βγαίναμε. Στη αρχή ήταν καλή κοπέλα. Δηλαδή δεν έδειχνε ότι είχε να κάνει με βίζιτες και τέτοια».

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς δεν γνώριζε ότι η 25χρονη είχε σχέση με την προώθηση κοριτσιών στην πορνεία κι ότι κάτι τέτοιο το πληροφορήθηκε αργότερα.

«Κάποια κοπέλα μου είχε πει ότι η Μαρία ασχολείται με βίζιτες και τέτοια. Μετά εγώ γνώρισα στην Μαρία την Α…. και κάναμε παρέα. Βγαίναμε και μια μέρα μας ρώτησε «θέλετε λεφτά;». Εμείς είπαμε ναι. Και μας λέει «θα πάμε εκεί πέρα στον Αλέκο» και πήγαμε στον Αλέκο αλλά δεν κάναμε κάτι παραπάνω, απλά καθόμασταν και μιλάγαμε μαζί του… Και μας έδωσε λεφτά».

Μάλιστα όπως περιγράφει η 16χρονη το ραντεβού έγινε σε ένα χώρο που έμοιαζε με γραφεία, ενώ η αρχηγός δεν κάθισε στο ίδιο χώρο με τα δύο κορίτσια. Μάλιστα στο ραντεβού οι δύο κοπέλες έφτασαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη. Οι 16χρονες πήραν από 300 ευρώ, ενώ η μια από αυτές είχε παραμείνει με τα εσώρουχα της όση ώρα ήταν απέναντι από τον άνδρα. Μάλιστα όπως κατέθεσε η ανήλικη η αρχηγός μόλις έφυγαν από το κτίριο «ζήτησε να της δώσουμε από 50 ευρώ. Εγώ δεν της έδωσα, της έδωσε η Α…» .

Η κοπέλα ανέφερε ότι υπήρξε κι άλλη πρόταση από την Μαρία προκειμένου να πάει σε νέο ραντεβού, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε. «Γιατί μου λέει “θα μου δώσεις κι εμένα λεφτά”. Και λέω όχι δεν θέλω…εγώ δεν κάνω τέτοια…άμα θες πάρε τα κορίτσια».

Στην κατάθεση της η 16χρονη που το όνομα της είχε εμπλακεί και στο κύκλωμα που ηγούνταν η Λορέλα επισημαίνει ότι είχε πάει σε άλλο ένα ραντεβού μαζί με μια ακόμα ανήλικη ενώ για τον Ζάχο το σύντροφο της αρχηγού επισημαίνει:

«Ναι είναι ο γκόμενος της Μαρίας. Με αυτόν πηγαίναμε με το αμάξι βόλτες και μας πήγαινε και στον Α…..».

Παράλληλα η 16χρονη μίλησε και για τον ταξιτζή τον Μάνο τονίζοντας ότι τα κορίτσια στα ραντεβού που έκλεινε η Μαρία: «Πήγαιναν με τον Ζάχο ή με ταξί. Είναι κι ένας Μάνος που είναι ταξιτζής».

Σχετικά Άρθρα