Κύκλωμα Μαστροπείας: Μπλεγμένος γνωστός τατουατζής που έπαιξε σε βίντεο κλιπ της Σάττι

 Κύκλωμα Μαστροπείας: Μπλεγμένος γνωστός τατουατζής που έπαιξε σε βίντεο κλιπ της Σάττι

Ο τατουατζής που είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία ήταν όπως φαίνεται πολύ γνωστή περσόνα στην ελληνική showbiz. Σύμφωνα με τον ALPHA, ο άνδρας που κατηγορείται για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα μαστροπείας με νεαρές και ανήλικες κοπέλες που εκδίδονταν είχε συμμετάσχει σε video clip της… Μαρίνας Σάττι!

  • Στο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων συμμετέχει και ένας από τους διασημότερους νάνους στην Ελλάδα, ο έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ συμμετείχε σε βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα.

Από το έτος 2021 και έπειτα, διαπιστωμένα ο τατουατζής κυνηγούσε ανήλικες. Στον επαγγελματικό χώρο δερματοστιξίας, όπως αναφέρει το Τμήμα Ανηλίκων, συναντήθηκε τουλάχιστον μία φορά με την Τάμτα, πριν εκείνη γίνει 15 ετών. Το ίδιο συνεχίστηκε και μετά, καθώς και με την ανήλικη Γεωργιανή Ελεονόρα.

Τα στοιχεία του τατουατζή είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ως τον «πελάτη» που εμπλεκόταν στο κύκλωμα μαστροπείας της Λορέλας, η οποία εξέδιδε μια άλλη 17χρονη, στον Κολωνό.

  • Επιπλέον, ο «Γερμανός», όπως επισημαίνεται στη δικογραφία, «για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων» έφερε σε επαφή τις ανήλικες Τάμτα και Ελεονόρα με άλλους «ενδιαφερομένους», με τη μεταφορά να την αναλαμβάνει ο νάνος φίλος του.

Συγκεκριμένα «εντός των μηνών Ιουνίου – Ιουλίου του 2023, κατόπιν συνεννόησης με τον 55χρονο μετέφερε με αυτοκίνητο τις ανήλικες σε πάρτι, εκτός Αθηνών, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με αγνώστους άνδρες, έναντι της χρηματικής αμοιβής των 200 ευρώ έκαστη».

«Δεν είμαι μαστροπός και εγκληματίας» δηλώνει ο 36χρονος νάνος

Την ίδια ώρα, έσπασε την σιωπή του ο 36χρονος με νανισμό ο οποίος έχει συλληφθεί για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας. «Δεν είμαι μαστροπός και εγκληματίας, είμαι παιδί ΑμεΑ και με έχουν βγάλει εγκληματίας», είπε κλαμένος στο STAR.

Ο ίδιος δήλωσε showman και είπε ότι ασχολείται με δημόσιες σχέσεις, ενώ διευκρίνισε ότι το ποινικό του μητρώο είναι λευκό.

«Πήγα σε ένα πάρτι δύο κοπέλες, ένας είχε διοργανώσει ένα μπάτσελορ. Είπα σε ένα φίλο που γνωρίζει κόσμο, είναι τατουατζής. Μου είπε ο διοργανωτής του πάρτι, το είπα στον Σταύρο, τις πήγα, χωρίς να ρωτήσω την ηλικία, καθώς πήγαινα στο δρόμο μου είπαν 17 στα 18, τις πήγα τις άφησα και έφυγα. Εξυπηρέτηση έκανα σε φίλο, δεν πήρα χρήματα. Δεν ξέρω τι έκαναν μετά όταν τις άφησα. Τα βάζω με τον εαυτόν μου, έχω απογοητεύσει τους δικούς μου ανθρώπους», είπε.

Σχετικά Άρθρα