Αστυνομικός στον Πειραιά σε κύκλωμα μαστροπείας

 Αστυνομικός στον Πειραιά σε κύκλωμα μαστροπείας

Αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά συνελήφθη για μαστροπεία.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία πως συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αστυνομικός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, -4- οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 κινητά τηλέφωνα,
  • το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,
  • 12 φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,
  • 7 φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
  • σιδερογροθιά,
Αστυνομικός στον Πειραιά σε κύκλωμα μαστροπείας
Αστυνομικός στον Πειραιά σε κύκλωμα μαστροπείας

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά Άρθρα