Ιδιοκτήτης Όλιβερ: “Να βρεθεί ο δράστης. Αυτό θέλω μόνο…”

 Ιδιοκτήτης Όλιβερ: “Να βρεθεί ο δράστης. Αυτό θέλω μόνο…”

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του άτυχου Όλιβερ που βιάστηκε και κακοποιήθηκε βάναυσα, μίλησε στο MEGA ο ιδιοκτήτης του. «Να βρεθεί ο δράστης. Αυτό θέλω μόνο. Δεν σας κρύβω ότι είχα αρχίσει κι εγώ να πιστεύω ότι η εκδοχή με την αγέλη ζώων ήταν παγιωμένη. Τελικά ο εισαγγελέας έκανε την ανατροπή. Αναμένω με αγωνία τις εξελίξεις και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Επίσης, αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους εμφανίζεται η εκπρόσωπος των φιλοζωικών οργανώσεων δηλώνοντας πως είναι συγκρατημένα αισιόδοξη για την πορεία της υπόθεσης.

Η ταυτότητα του δράστη παραμένει άγνωστη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν να είναι μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Αράχωβας με την Ανθούλα Ανόσογλου την εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, να επισημαίνει πως από την αρχή οι φιλοζωικές οργανώσεις μιλούσαν για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Εμείς από την αρχή επιμέναμε, προς συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλα τα αιτήματα αφορούσαν αυτόν. Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει το αν αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι κατηγορούμενος ή όχι. Είναι στα χέρια της Ανακρίτριας».

Σε κάθε περίπτωση η κατηγορία της κακοποίησης ζώου έχει κακουργηματικό χαρακτήρα. Τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Μετά την ποινική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου ανθρώπου απομακρύνεται το σενάριο της αγέλης σκύλων, αν και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σχετικά Άρθρα