Ο μικρός Μάξιμος, το “γούρι” του Κυριάκου Μητσοτάκη πήγε στο Μαξίμου

 Ο μικρός  Μάξιμος, το “γούρι” του Κυριάκου Μητσοτάκη πήγε στο Μαξίμου

Όταν ο  ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Νέα Μάκρη, περίπου πριν ένα χρόνο , στο πλαίσιο των περιοδειών του, ένα μικρός κύριος του πρόσφερε μια ανθοδέσμη. Πρόκειται για τον μικρό Μάξιμο  που εξελίχθηκε σε μεγάλο fun αλλά και  «γούρι» του πρωθυπουργού, ο οποίος δεσμεύτηκε στην ομιλία του ότι «μετά τη νέα νίκη μας στις εκλογές, θα είναι η δική μου σειρά να υποδεχθώ τον Μάξιμο στο Μαξίμου».

Πέρασαν  και οι δεύτερες εκλογές, τον Ιούνιο. Ο Μάξιμος ήταν και πάλι έτοιμος να προσφέρει την ανθοδέσμη του. Αυτή τη φορά  στο Περιστέρι, στην πρώτη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγες ώρες αφότου είχε θυροκολληθεί το διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, του προσέφερε και πάλι λουλούδια.

«Γουρλής» εις διπλούν, λοιπόν, ο μικρός Μάξιμος, μαθητής δημοτικού, έβαλε το κουστούμι του, ίσιωσε τη γραβάτα του και σήμερα πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου όπου τον υποδέχθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φυσικά ο Πίνατ, ο οποίος έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Ο Μάξιμος μαζί με την αδελφή του Αλεξία, δηλωμένη θαυμάστρια του Πίνατ (φορούσε μάλιστα και σχετικό μπλουζάκι!), ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Μεγάρου Μαξίμου και μίλησαν με τον Κυρ. Μητσοτάκη για το σχολείο τους, τη γειτονιά τους, τα ενδιαφέροντά τους.

Ο Μάξιμος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα με τους πίνακες που κοσμούν το πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ είπε ότι θα δώσει και πάλι το «παρών» σε μία από τις προεκλογικές ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή τη φορά εν όψει των ευρωεκλογών.

Σχετικά Άρθρα