Ζάκυνθος: Ελεύθερος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλης κοπέλας του

 Ζάκυνθος: Ελεύθερος ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλης κοπέλας του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλης του στη Ζάκυνθο. Ο άνδρας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/2) στον ανακριτή και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος. Οι όροι που επέβαλε το δικαστήριο σύμφωνα με το imerazante.gr, είναι αυτοί της καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ), απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν πρέπει να πλησιάζει την 19χρονη.

Ο δικηγόρος του 27χρονου, Παναγιώτης Κεφαλλήνος, ισχυρίστηκε για τον εντολέα του: «Υποστήριξε ότι δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα, έχοντας ως οδηγό του την ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος βίας κατά της συγκεκριμένης μηνύτριας κι άλλους ισχυρισμούς που καταδεικνύουν την αντιφατικότητα των ισχυρισμών της μηνύτριας. Όλοι οι ισχυρισμοί της είναι αντιφατικοί».

Παράλληλα, ο δικηγόρος του νεαρού άνδρα ισχυρίζεται ότι ποτέ ο πελάτης του δεν εγκατέλειψε τη σύντροφό του, ούτε τις αφαίρεσε το πορτοφόλι που η ίδια ισχυρίστηκε ότι της έκλεψε. «Έφυγε στις οκτώ το πρωί από το νοσοκομείο και πήγε να φέρει τη μητέρα της που ο ίδιος την ειδοποίησε, κάθισε δύο –τρεις ώρες μαζί της στο νοσοκομείο και στη συνέχεια της πήγε το μεσημέρι χυμούς κι άλλα πράγματα. Ήταν συνέχεια μαζί της».

Στο νοσοκομείο παραμένει η 19χρονη

Την ίδια στιγμή, η κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και περιγράφοντας τα όσα βίωσε καταγγέλλει: «Μου σκότωσε το παιδί μου».

«Ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός», ανέφερε για την εγκυμοσύνη της 19χρονης φίλος του ζευγαριού στο Mega.

Μάλιστα, κατηγορούν τη γιαγιά της 19χρονης πως είχε ζητήσει από τον γιατρό να γίνει άμβλωση.

«Αυτός ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε αυτό, ότι μόνη της πήρε τα χάπια, της τα έδωσα εγώ, διάφορα ψέματα. Μας απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει», υποστηρίζει η γιαγιά της κοπέλας.

Σχετικά Άρθρα