Ζάκυνθος: Φίλοι 27χρονου κατηγορούν την γιαγιά 19χρονης – “Ζητούσε να ρίξουν το παιδί”

 Ζάκυνθος: Φίλοι 27χρονου κατηγορούν την γιαγιά 19χρονης – “Ζητούσε να ρίξουν το παιδί”

Ερωτηματικά γύρω από την σοκαριστική υπόθεση στη Ζάκυνθο με έναν 27χρονο να κατηγορείται ότι κακοποιούσε τη σύντροφό του και την οδήγησε σε αποβολή στον 2ο μήνα κύησης του παιδιού τους. Η 19χρονη νοσηλεύεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την βίαιη αποβολή ενώ ο 27χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες. Την ίδια ώρα συγγενείς της κοπέλας και ιδιαίτερα η γιαγιά της, εκφράζουν δημόσια τον θυμό τους για τη σχέση της 19χρονης.

Ο 27χρονος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο θα δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη και απέβαλε στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Φίλος ζευγαριού: «Δεν θέλανε το παιδί στην οικογένειά της, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της»

Φίλος του ζευγαριού μίλησε στο MEGA για το ζευγάρι και όσα γνώριζε για την εγκυμοσύνη υποστηρίζοντας ότι ο 27χρονος ήθελε πολύ αυτό το μωρό και ότι η γιαγιά ήταν εκείνη που είχε θέσει ζήτημα αποβολής δύο εβδομάδες νωρίτερα από το συμβάν.

«Ο φίλος μου το ήθελε πολύ το παιδί. Είχε χαρεί γιατί εκείνο το βράδυ είχαν έρθει σε εμένα στο σπίτι και του άρεσε, πώς και πώς περίμενε. Το ήθελε σαν τρελός», υποστηρίζει φίλος του ζευγαριού.

«Ένιωθε ζαλάδες και τέτοια, είχανε πάει για εξετάσεις, μάθανε ότι είναι έγκυος η κοπέλα, πήγανε και τους το είπανε στο σπίτι και από εκείνη την ημέρα αλλάξανε τελείως τα δεδομένα. Τα παιδιά ήταν μία χαρά. Δεν ήθελε η γιαγιά να μείνουνε μαζί. Μέχρι που μάθανε ότι είναι έγκυος μαζί μένανε, αλλά μετά δεν ήθελε η γιαγιά. Ήρθανε μαζί, φέρανε γλυκά. Το γιορτάσανε με λίγα λόγια. Είχε πάει και σε κάτι φίλους στη δουλειά που δουλεύανε, τους είχε κεράσει κιόλας γλυκά, τους είχε πει τα νέα. Εμένα μου είχε παρουσιάσει ότι το θέμα ήταν όλο στην οικογένεια της κοπέλας. Δεν θέλανε το παιδί, η γιαγιά της… όλο το πρόβλημα ήταν στη γιαγιά της. Ότι δεν τον θέλει αυτόν λόγω του ότι είναι Αλβανός», αποκάλυψε ο φίλος του ζευγαριού.

Γιαγιά 19χρονης: «Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου»

Από την άλλη η γιαγιά της 19χρονης ισχυρίζεται: «Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος, έδειχνε ένα αγγελικό πρόσωπο, όμως μέσα του είχε πράγματα άλλα. Με απειλούσε και απειλούσε και την μικρή και την κόρη μου» είπε θυμωμένη η γιαγιά.

Κατά της γιαγιάς στρέφονται οι φίλοι του 27χρονου

Οι άνθρωποι, που γνωρίζουν τον 27χρονο, στρέφονται κατά της γιαγιάς της νεαρής κοπέλας. Όπως ανέφερε ο παρολίγον κουμπάρος τους, η γυναίκα ζήτησε από τον γιατρό να γίνει έκτρωση.

«Πριν το χάσουνε το παιδί τώρα. Πριν κάνα δυο εβδομάδες που είχανε πάει για εξετάσεις. Η γιαγιά δεν είχε καμία σχέση με αυτό και δεν έπρεπε να πάει καν. Όμως πήγε και είχε δημιουργήσει σκηνικά εκεί στο νοσοκομείο και στη γυναικολόγο και είχε πει να το ρίξουμε το παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος φίλος του 27χρονου σημειώνει: «Είναι ένα πολύ καλό παιδί, εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό το παιδί έχει κάνει αυτό το πράγμα. Τον είχα δει πριν από τρεις μέρες και μου λέει είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μπαμπάς».

Ένας άλλος φίλος δήλωσε: «Το παιδί κινδυνεύει να μπει φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Η γιαγιά και η μάνα της δεν θέλουν αυτό το παιδί να έρθει στη ζωή. Το είπε ομόφωνα ότι δεν θέλω η εγγονή μου να γεννήσει ένα Αλβανάκι», αποκαλύπτει φίλος του 27χρονου.

Σχετικά Άρθρα