Ζάκυνθος/Σοκάρει η 19χρονη:”Έλεγε “το παιδί δεν θα γεννηθεί, θα σας σκοτώσω”

 Ζάκυνθος/Σοκάρει η 19χρονη:”Έλεγε “το παιδί δεν θα γεννηθεί, θα σας σκοτώσω”

«Έλεγε ότι το παιδί δεν θα γεννηθεί. Απειλούσε τόσο τη δική μου όσο και τη ζωή της οικογενείας μου», είναι τα πρώτα λόγια της 19χρονης που βίωσε μία αδιανόητα κακοποιητική συμπεριφορά από τον 27χρονο σύντροφό της ο οποίος με το ζόρι της χορήγησε δύο χάπια για αποβολή εγκυμοσύνης ενώ η κοπέλα διένυε τον δεύτερο μήνα κύησης.

Ύστερα από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν την Τετάρτη, τον 27χρονο, o οποίος σήμερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Οι σοκαριστικές δηλώσεις της 19χρονης

«Είμαστε από τον Αύγουστο μαζί, ήθελα πάρα πολύ αυτό το μωρό». «Πριν από λίγες ημέρες είχα ακούσει την καρδούλα του» δήλωσε στον Alpha η άτυχη νεαρή γυναίκα. 

«Δεν μου είχε αναφέρει να ρίξω το παιδί. Δεν περίμενα να με πιέσει να πάρω το χάπι της αποβολής. Έλεγε το παιδί δεν θα γεννηθεί» επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Αναφέρεται και στις απειλές που δεχόταν: «Με έκανε να τον φοβάμαι, ‘‘δεν με ξέρεις καλά” έλεγε ”θα σας σκοτώσω όλους”. ”Αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί” έλεγε».

Οι απειλές ήταν συνεχείς από τον 27χρονο: «αν δεν πιεις το χάπι, θα σε σκοτώσω».

Ο σύντροφος της 19χρονης την πίεσε να λάβει, όχι μόνο δια στόματος, αλλά και κολπικά το χάπι, με αποτέλεσμα να πιεστεί τόσο που αναγκάστηκε να προσποιηθεί ότι λιποθυμά γιατί δεν άντεχε άλλο τον πόνο. 

Η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Σχετικά Άρθρα