Σπίρτζης: Οι εκλογές θα γίνουν όπως ορίζει το Καταστατικό αλλιώς θα γίνει Κούγκι

 Σπίρτζης: Οι εκλογές θα γίνουν όπως ορίζει το Καταστατικό αλλιώς θα γίνει Κούγκι

Στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται πλέον η συζήτηση στο εσωκομματικό πεδίο, με τον Χρήστο Σπίρτζη να βάζει στο τραπέζι συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μιλώντας με δημοσιογράφους.

Η εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής θα γίνει σύμφωνα με το Καταστατικό, δηλαδή σε ένα μήνα τουλάχιστον και με διασφάλιση της διαφάνειας, του απαραβίαστου και της ταυτοπροσωπίας ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Χρήστου Σπίρτζη.

Ο ίδιος σημείωσε πως δεν είναι εναντίον στην ηλεκτρονική ψηφοφορία αλλά αυτή να γίνει με απόλυτη διαφάνεια και με εξασφαλισμένο το αδιάβλητο των εκλογών, δηλαδή να εξασφαλιστεί το απαραβίαστο και η ταυτοπροσωπία. «Εκλογές όπως λέει το Καταστατικό αλλιώς θα γίνει Κούγκι» υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τις υπογραφές που συλλέγονται προκειμένου να μη γίνει η εσωκομματική αναμέτρηση, πρωτοβουλία που απέδωσε στην πλευρά Κασσελάκη. «Το να βάζει ο Κασσελάκης τους δικούς του να μαζεύουν υπογραφές για αναβολή και ο ίδιος να προκαλεί το μισό κόμμα, να το κρίνετε εσείς» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Σχετικά Άρθρα