Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Νοτοπούλου: Τάχθηκε υπέρ της Γεροβασίλη- Έντονες αποδοκιμασίες την ώρα που μιλούσε

 Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Νοτοπούλου: Τάχθηκε υπέρ της Γεροβασίλη- Έντονες αποδοκιμασίες την ώρα που μιλούσε

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό, έγινε από παρένθεση κανόνας» ανέφερε κατά την ομιλία της στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, σημειώνοντας πως «το κόμμα μας μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία βρίσκεται σε κρίση. Δεν είναι το πένθος της ήττας. Είναι η κατάθλιψη της διαχείρισής της από τους διαδόχους του Αλέξη Τσίπρα», υπό τον ήχο αποδοκιμασιών από την αρένα.

«Συλλογική ευθύνη υπάρχει, κανείς δεν εξαιρείται, όλοι παίρνουμε το κομμάτι που μας αναλογεί» υποστήριξε η κ. Νοτοπούλου, συμπληρώνοντας πως «έξι μήνες τώρα και δε μπορούμε να αρθρώσουμε συνεκτικό αντιπολιτευτικό λόγο. Χωρίς στίγμα, χωρίς ταυτότητα. Με παλινωδίες και μπρος πίσω».

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Νοτοπούλου «φωτογράφισε» όσους υποστηρίζουν την ακύρωση των εκλογών, λέγοντας πως «και κάποιοι ζητάνε να μη στηθούν κάλπες, να το ζητάνε με το επιχείρημα ότι θα χάσουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για πάμε καλά στις ευρωεκλογές. Ενώ στη πραγματικότητα έχουν ήδη προεξοφλήσει την αποτυχία στις ευρωεκλογές, αλλά το θεωρούν δευτερεύον. Γιατί; Μα γιατί δεν είναι έτοιμοι» περιέγραψε, λέγοντας πως «θέλουν να θέσουν θέμα προέδρου μετά την ήττα που θα τη χρεώσουν τότε στον πρόεδρο. Και εντωμεταξύ να ετοιμαστούν αδιαφορώντας για το που θα έχουμε κατρακυλήσει».

Σχετικά Άρθρα