Αρβανίτης για Τσίπρα: “Θα του έλεγα να γυρίσει πίσω και να αναλάβει”

 Αρβανίτης για Τσίπρα: “Θα του έλεγα να γυρίσει πίσω και να αναλάβει”

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, βρέθηκε καλεσμένος στο Action24, τονίζοντας για την μέχρι τώρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ πως «αυτό που συνέβαινε, δεν ήταν καλό. Πολύ τοξικό και προβληματικό, κουραστήκαμε όλοι. Και εμείς, τα μέλη, αλλά και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η ατζέντα άλλαζε από παντού και αυτό δημιουργεί ένα μείζον πρόβλημα».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα σημείωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας άργησε να τοποθετηθεί, διότι πηγαίνουμε σε φαινόμενα εκφυλισμού ενός κόμματος και εκατομμυρίων ανθρώπων οι οποίοι έχουν εναποθέσει στην Αριστερά τις ελπίδες τους. Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν θεσμική και απευθύνεται σε όλους, όχι μονάχα στον Πρόεδρο. Ο κ. Κασσελάκης έχει πολλά κρίσιμα στοιχεία, έκανε μία εξαιρετική πολιτική ομιλία, μίλησε πολύ και αυτό μου άρεσε», προσέθεσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, σε νέα ερώτηση τον δημοσιογράφων “τι θα λέγατε, τι θα προτείνατε εσείς στον κ. Τσίπρα;” ο κ. Αρβανίτης απάντησε “θα του έλεγα να γυρίσει πίσω και να αναλάβει“, παραδεχόμενος, ωστόσο, πως αυτό δεν είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο καθώς ο Αλέξης Τσίπρας στην δήλωση του δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο επανόδου του, σε αυτή την χρονική συγκυρία, στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα