Δικηγόρος Σπύρου Καρνέση:”Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη”

 Δικηγόρος Σπύρου Καρνέση:”Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη”

Η οικογένεια Καρνέση εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως και όλο το πανελλήνιο, από την τριπλή δολοφονία στη Γλυφάδα, όπου η Μαρία Καρνέση, ο Αντώνης Βλασσάκης και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες του 76χρονου Αιγύπτιου. «Ο καπετάνιος είναι συγκλονισμένος από την τριπλή δολοφονία. Θρηνεί τον χαμό της αδελφής του και του κουνιάδου του», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Μανωλογιάννης, δικηγόρος του καπετάνιου Σπύρου Καρνέση, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα.

Ο κ. Μανωλογιάννης επισήμανε ότι «αυτή η τραγωδία είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Μέσα σε αυτό το κάδρο μπήκε και η ενδοοικογενειακή ιδιωτική διαφορά, διαφωνία, διένεξη μεταξύ μελών της οικογένειας που περιελάμβανε και κάποιους από τα θύματα, την αδελφή και τον κουνιάδο, η οποία όπως είπε «κρατήθηκε στο πλαίσιο της ιδιωτικότητας».

«Το τραγικό γεγονός με την οδύνη που προκάλεσε, έρχεται αυτή η οδύνη να επιτείνεται όταν γίνεται φέιγ-βολάν αυτή η ενδοοικογενειακή διαφορά», πρόσθεσε.

Ο κ. Μανωλογιάννης τόνισε ωστόσο ότι «ένας δολοφόνος και ταυτόχρονα αυτόχειρας λειτουργεί για τον εαυτό του. Ο δράστης είναι αμέτοχος στην ενδοοικογενειακή διαμάχη».

«Ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας, τον είχε βαφτίσει Χριστιανό η μητέρα του εντολέα μου. Καταλαβαίνει κανείς τους δεσμούς που αναπτύσσονται αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα εσωτερικά της οικογένειας» κατέληξε ο δικηγόρος του Σπύρου Καρνέση.

Σχετικά Άρθρα