Σπύρος Καρνέσης:Επιστολή στις αδερφές του για επιστροφή μετοχών -“Έφτασε ο καιρός…”

 Σπύρος Καρνέσης:Επιστολή στις αδερφές του για επιστροφή μετοχών -“Έφτασε ο καιρός…”

Την επιστολή που έστειλε ο Σπύρος Καρνέσης στις αδερφές του, τον περασμένο Μάιο, για να του επιστρέψουν τις μετοχές, έφερε στο “φως” της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, λίγες ημέρες μετά την τριπλή δολοφονία που διέπραξε ο 76χρονος Αιγύπτιος μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας, στη Γλυφάδα. 

“Πλέον, έφτασε ο καιρός να σας ζητήσω να μου επιστρέψετε άμεσα το σύνολο των μετοχών των εταιρειών μου, που όλα αυτά τα χρόνια κρατούσατε για μένα”, αναφέρει ο Σπύρος Καρνέσης, ζητώντας τους να επικοινωνήσουν με τον γιο του, Νικόλα, ένα από τα τρία παιδιά του. 

Η περιουσία και το ακίνητο του Αιγύπτιου στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o Αιγύπτιος δράστης της τριπλής δολοφονίας, εκτός από τους προσωπικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Ελβετία, διέθετε και ακίνητο στην Ελλάδα, που είναι καταχωρημένο στο κτηματολόγιο. Ενώ έμενε στα σπίτια της οικογένειας Καρνέση, είτε στους Πεταλιούς, είτε στην Αθήνα, εκείνος φαίνεται ότι προτίμησε να επενδύσει και σε ακίνητο που θα του ανήκε στο 100%.

Σε ό,τι αφορά στο κτίριο, όπου ανήκει η ναυτιλιακή εταιρία όπου έγινε το μακελειό, αυτό ανήκει στα τρία αδέρφια Καρνέση. Στο συμβόλαιο φαίνεται ότι αγοράστηκε το 2010 με το ποσό των 3.842.721 ευρώ. Αρχικά αυτό το ακίνητο αγοράστηκε από τον Σπύρο Καρνέση και το 1986 πέρασε σε εταιρία που έχει έδρα τη Λιβερία.

Το 2010 αγοράστηκε από τα τρία αδέρφια. Το ποσό εξοφλήθηκε σε μετρητά και όλοι είχαν ίσο μερίδιο.

Αν, λοιπόν, η αντιδικία προχωρούσε για τα χρήματα που ζητούσαν οι αδερφές από τον Σπύρο Καρνέση, υπήρχε πιθανότητα να διεκδικήσουν και αυτό το ακίνητο.

Σχετικά Άρθρα