Ποιος εν ενεργεία βουλευτής απείλησε καθηγητή για τη χαμηλή βαθμολογία του παιδιού του

 Ποιος εν ενεργεία βουλευτής απείλησε καθηγητή για τη χαμηλή βαθμολογία του παιδιού του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247 την ώρα που ήταν σε εξέλιξη, ενημέρωση σε ιδιωτικό σχολείο Β. Προαστίων ένας από τους γονείς, ο οποίος όπςβ αναφέρει το δημοσίευμα είναι εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ πλησίασε καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί υψώνοντας πολύ το τόνο της φωνής του και κάνοντας χειρονομίες .

Κατά πληροφορίες την έκρηξη του βουλευτή την προκάλεσε ο χαμηλός βαθμός του παιδιού του. Επίσης, όπως άκουσαν εκατοντάδες άνθρωποι, χρησιμοποιήθηκαν από τον ίδιο φράσεις όπως “θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας” κτλ.

Ο καθηγητής, μαθηματικός στην ειδικότητά του, έμεινε, όπως αναφέρουν οι σχετικές καταγγελίες, εμβρόντητος. Υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό χωρίς πάντως να αντιδράσει διατηρώντας την ψυχραιμία του.

Για το ζήτημα ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και στο σύλλογο γονέων με το οποίο γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό.

Το ερώτημα είναι το εξής: Πώς είναι δυνατόν εν ενεργεία βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να προχωρά σε τέτοια επίθεση, δημοσίως, μπροστά σε εκατοντάδες ζευγάρια μάτια; Ποιος, άραγε, του δίνει τέτοιο δικαίωμα;

Σχετικά Άρθρα