Τεμπονέρας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας – Όλοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή”

 Τεμπονέρας: “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας – Όλοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή”

Την “φουρτούνα” που προκάλεσε η συμμετοχή του μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στην Κυριαρχία Μητσοτάκη, Ποιός;», φαίνεται πως προσπαθεί να κατευνάσει ο Διονύσης Τεμπονέρας. Σε δηλώσεις του, ο κ. Τεμπονέρας τόνισε πως “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας” ενώ υπογράμμισε “προχωράμε όλοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή”.

Οι δηλώσεις Τεμπονέρα:

«ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις.

Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου.

Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της  ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».

Σχετικά Άρθρα