Απόδραση στα Μετέωρα για Κασσελάκη, Τάϊλερ και Φάρλι- Επιστρέφοντας από την Κοζάνη (εικόνες)

 Απόδραση στα Μετέωρα για Κασσελάκη, Τάϊλερ και Φάρλι- Επιστρέφοντας από την Κοζάνη (εικόνες)

Απόδραση στα Μετέωρα πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ και την σκυλίτσα τους. Στον δημοφιλή προορισμό βρέθηκαν επιστρέφοντας στην Αθήνα, από την Κοζάνη που βρέθηκε για το πρώτο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιστροφή τους στην Αθήνα συνδυάστηκε με διάφορες στάσεις, όπως για φαγητό αλλά και να θαυμάσουν τα μοναδικά Μετέωρα. Η επίσκεψη ήταν όπως φαίνεται ιδιωτική, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί τα κομματικά στελέχη της περιοχής και στο πρόγραμμά του δεν υπήρχε κάποια πολιτική δραστηριότητα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό του και την σκυλίτσα τους.

Στάση για φαγητό

Στο εστιατόριο Μετεώρων Πανόραμα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ έχοντας όπως πάντα, μαζί τους τη σκυλίτσα τους Farlie. Το ζευγάρι απόλαυσε υπέροχα πιάτα μεταξύ άλλων με βάση το αρνάκι και τα μανιτάρια ενώ χάρηκαν στιγμές ξεγνοιασιάς στο ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.

Όπως είπε στο Trikalanews.gr και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ηλίας Μαυραγάνης, «Ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και προσιτοί. Ανοιχτόκαρδοι στις συζητήσεις και πραγματικά συμπαθείς και απλοί».

Σχετικά Άρθρα