Κασσελάκης στο instagram: “Εμείς θέλουμε να χτίσουμε, δε θα γκρεμίσουμε”

 Κασσελάκης στο instagram: “Εμείς θέλουμε να χτίσουμε, δε θα γκρεμίσουμε”

Στον απόηχο του πρώτου Περιφερειακού Συνεδρίου στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πριν από λίγο μια ανάρτηση στο Instagram.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το χαρακτηρίζει ως «το πρώτο βήμα προς τη σύνταξη ενός πλήρως εμπεριστατωμένου αναπτυξιακού κυβερνητικού προγράμματος» και διαμηνύει «εμείς θέλουμε να χτίσουμε, δε θα γκρεμίσουμε».

Όπως επισημαίνει μάλιστα, «θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με τους πολίτες το εθνικό σχέδιο για το ελληνικό όνειρο. Έχετε τον λόγο μου. Δε θα προδώσω ποτέ τον κόσμο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ»…

Χθες Κυριακή από το βήμα του πρώτου Περιφερειακού Συνεδρίου του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Κασσελάκης αφού τόνισε ότι η αποκέντρωση είναι μεγάλη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι εθνικό στοίχημα να μπορέσουν οι νέοι να παραμείνουν στην Δυτική Μακεδονία και όχι να μεταναστεύουν, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας “Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ειρωνεία της για την (προ)χθεσινή μου φωτογραφία πάνω σε τρακτέρ στο πρώτο από τα τρία μπλόκα που επισκέφθηκα και που είναι το πρώτο από τα πολλά που θα επισκεφθώ ακόμα” και επιχειρώντας να υπερασπιστεί τη αδιαμεσολάβητη σχέση του ιδίου και του ΣΥΡΙΖΑ με τον λαό και τα κινήματα είπε ” Δεν χρειάζομαι τον κ Γκρίνμπεργκ και σκηνοθετημένες πόζες. Είμαστε μέσα στην κοινωνία. Οι ελίτ δεν έχουν καταφέρει ποτέ να αντισταθούν σε ένα κίνημα. Η Δικαιοσύνη μόνο με αγώνες θα υπάρξει στο τέλος της ημέρας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας γιατί δεν εξαρτόμαστε από κανέναν. Οι ελίτ και οι μηχανορραφίες δεν θα κερδίσουν.”.

Άσκησε μάλιστα κριτική στην κυβερνητική πολιτική που ξεχνά την περιφέρεια. “Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ξεχασμένη, μαραζωμένη, δεν ενδιαφέρει το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι η πρώτη περιφέρεια σε ανεργία. Εδώ οφείλει να ξεκινήσει η αποκέντρωση, η ανάταξη της χώρας. Είναι δίκαιο και ηθική μας υποχρέωση” ανέφερε κλείνοντας τις εργασίες του Συνεδρίου.

Σχετικά Άρθρα