Ψινάκης: Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Ρουβάς όταν τραγουδούσε το ”Άξιον Εστί”

 Ψινάκης: Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Ρουβάς όταν τραγουδούσε το ”Άξιον Εστί”

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το στούντιο όπου ηχογράφησε το νέο τραγούδι τίτλων της εκπομπής του «Γηροκομείο».

«Ο καθένας μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θέλει. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει ή κάνει. Και τις επιλογές μας πάντα -μιλάω για όλα τα θέματα- ή τις πληρώνουμε ακριβά ή τις εισπράττουμε» σχολίασε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους: «Ως προς το δικό σας το θέμα, εγώ μπορώ να σας πω τι κάνω εγώ, όχι τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ όπως ξέρετε, όταν υπάρχουν παιδιά που ξεροσταλιάζουν στο κρύο, που καίγονται στους καύσωνες, εγώ τα βάζω μέσα, τους ταΐζω, τους ποτίζω, ό,τι μπορώ κάνω» είπε ο Ηλίας Ψινάκης, απαντώντας στο «παράπονο» των δημοσιογράφων.

Όσο για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τον τέως «προτεζέ», ο γνωστός μάνατζερ δεν απέφυγε να ρίξει τα βέλη του.

«Τι να σχολιάσω; Δεν είμαι μάνατζερ του Ρουβά πια. Μια χαρά τα κάνει ο Σάκης. Όταν ήμουν μάνατζέρ του είχε κάνει μόνο δυο διαφημίσεις. Δεν το είχε πάρει σχοινί κορδόνι.

Δεν ξέρω τι καταλάβαινε ο Σάκης όταν τραγουδούσε το ”Άξιον Εστί” και δε με νοιάζει τι λέει ο Νταλάρας.

Εγώ θεωρώ ότι εσείς που είστε το μέλλον της δημοσιογραφίας, γιατί όλοι αυτοί που λέγονται μεγάλοι τώρα, εγώ τους ήξερα από μικρούς που ήταν κάπου στη θέση σας. Είναι όλο άνθρωποι και όλοι κάνουν μια δουλειά και πρέπει να τη σέβεσαι», έκλεισε το θέμα ο Ηλία Ψινάκης μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@star.

Σχετικά Άρθρα