Ξέσπασμα Μοθωναίου κατά Ρουβά – “Είναι εθισμός η παιδοφιλία;”

 Ξέσπασμα Μοθωναίου κατά Ρουβά – “Είναι εθισμός η παιδοφιλία;”

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε μικρότερη ηλικία από πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος, ξέσπασε κατά του Σάκη Ρουβά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος δηλαδή ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές. Και πραγματικά θεωρώ ότι είναι σαφές πως δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση συγκεκριμένων ανθρώπων, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Μπιμπίλας: “Τι παιχνίδι παίζεται;”

Θέση για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά πήρε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από τον λογαριασμό του στo facebook.

“Πρέπει πριν μιλήσει να σκέπτεται. Μην δικαιολογείς την αστοχία”, απάντησε σε χρήστη του facebook ο οποίος έκανε λόγο για ανθρωποφαγία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτω από την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ, προχώρησε σε ξεχωριστή ανάρτηση στην οποία δηλώνει ενοχλημένος: “Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων; ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη; Τι παιχνίδι παίζεται;”.

Σχετικά Άρθρα