Τι απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και τις κατάρες στα social media

 Τι απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά και τις κατάρες στα social media

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στη σημερινή εκπομπή της για όσα γράφτηκαν μετά τη συνέντευξη Ρουβά και τις αναφορές του στον Δημήτρη Λιγνάδη.

“Εμείς δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε εκ μέρους του Σάκη Ρουβά, ο ίδιος απάντησε ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου. Θέλω να πω κάτι σε σχέση με ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media… Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή, δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας. Θέλω να διευκρινίσω κάτι γιατί σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι άλλες φορές. Εγώ θα δώσω διακριτικά την θέση σε μια συνέντευξη, από εκεί και πέρα, την ώρα της συνέντευξης δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης. Τοποθετείται ο καλεσμένος” ανέφερε.

“Όταν ερωτηθώ ή προβάλλουμε ένα θέμα, θα πω τις θέσεις μου. Το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό και είναι σαφής η θέση μου προσωπικά. Στην εκπομπή καλούμε ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος και που σε αφήνουν ελεύθερα να εκφράσεις τη γνώμη σου. Δεν θα δεχτώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, γιατί δεν έφτυσα, γιατί δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή” πρόσθεσε.

“Αν θέλουμε να βρίσουμε κάποιον δεν τον καλούμε στην εκπομπή. Ούτε ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί. Δεν θα πάρω συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αν αποφάσιζα να πάρω συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα τον έβριζα, δεν θα τον έβαζα μπροστά μου για αυτόν τον λόγο” υπογράμμισε.

“Αν περιμένετε από μένα να βρίζω τους ανθρώπους που έρχονται για την άποψη που έχουν, δεν θα το κάνω. Κακώς το περιμένετε!” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Υπερασπίζομαι το δικαίωμα του καθένα να πει την γνώμη του. Δεν συμφωνώ με όλους” συμπλήρωσε.

“Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου, αλλά φαντάζομαι ότι επηρεάζει αρκετό κόσμο, όπως και εμένα για πολλά χρόνια. Οι κατάρες για τα παιδιά, για τους καρκίνους και για όλα αυτά, καλό θα ήταν να ξέρετε την βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε, γιατί αφορούν κόσμο στην πραγματικότητα. Αυτό ήθελα να πω” κατέληξε η παρουσιάστρια του MEGA.