Στρέιτ παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους

 Στρέιτ παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους

O Γιάννης είναι 16 χρονών και μεγαλώνει σε μια οικογένεια με δύο μαμάδες. Δύο μαμάδες έχει και η 20χρονη Ανατολή, ενώ δύο μπαμπάδες έχει η 25χρονη Μαρίλη. Και οι τρεις τους μίλησαν στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη για το πώς είναι να ζουν σε ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτές τελικά δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις στρέιτ οικογένειες σε ό,τι αφορά την αγάπη και την φροντίδα.

Ως «κανονικά» περιέγραψε ο 16χρονος Γιάννης τα παιδικά του χρόνια «με τη μητέρα μου και με τη δεύτερη μητέρα μου». «Ήταν σαν μια κανονική οικογένεια στην Ελλάδα, με τις καλές, τις μέτριες και τις κακές μέρες. Μεγάλωσα σε οικογένεια που με αγαπούσαν πολύ σε κάθε στάδιο της ζωής μου, δεν υπήρχε καμία διαφορά από μια στρέιτ οικογένεια» συμπλήρωσε ο νεαρός.

«Προσωπικά είμαι στρέιτ, αλλά ποτέ δεν ντράπηκα για την οικογένειά μου» συνέχισε ο 16χρονος. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν αφήνει να τον επηρεάζουν άσχημα και αρνητικά σχόλια για την οικογένειά του, όπως «αχ τα καημένα τα παιδιά, κάποιος να τα πάρει. Λες και ζούμε σε οικογένεια του σατανά, που θα έπρεπε να είμαστε όλοι φυλακή» είπε. «Μια οικογένεια στρέιτ με μια οικογένεια ΛΟΑΤΚΙ δεν έχει καμία διαφορά στην αγάπη και τη φροντίδα στα παιδιά τους» τόνισε κατηγορηματικά ο Γιάννης.

Από την πλευρά της, η 20χρονη Ανατολή είπε στην κάμερα των «Πρωταγωνιστών» πως ήξερε από πάντα ότι η μητέρα της «ήταν με γυναίκες αντί για άντρες». Όπως είπε, το περασμένο καλοκαίρι η μητέρα της παντρεύτηκε με τη σύντροφό της τα τελευταία 8 χρόνια. «Ήταν από της πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου. Δημιουργήθηκε η οικογένειά μας και γίναμε οι τρεις μας» είπε.

«Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι εμάς τα παιδιά δεν μας νοιάζει αν οι γονείς μας είναι με άντρα ή με γυναίκα και το μόνο που μας νοιάζει είναι να νιώθουμε αγάπη και φροντίδα, το τι είναι εκεί για εμάς» υπογράμμισε η Ανατολή. «Την ευτυχία που νιώθουν αυτές την εισπράττω και εγώ και αυτό χρειάζεται κατά βάθος ένα παιδί, να νιώθει την ευτυχία των γονιών του» συμπλήρωσε.

Τέλος, η 25χρονη Μαρίλη μίλησε για τη δική της οικογένεια με δύο μπαμπάδες. «Πιο πριν ήμουν με τη μαμά και τον μπαμπά» είπε, σημειώνοντας ότι «αυτή η αλλαγή προέκυψε επειδή ο μπαμπάς μου ερωτεύτηκε έναν άνδρα».

Η ίδια είπε ότι βίωσε την αλλαγή αυτή «πολύ φυσιολογικά γιατί ήταν ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο μπαμπάς μου έλεγε πάντα ότι ερωτευόμαστε ψυχές και όχι πρόσωπα και οι ψυχές δεν έχουν φύλο». Τέλος, η Μαρίλη υπογράμμισε: «Είμαι στρέιτ γυναίκα Δεν έπαιξε ποτέ ρόλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός του πατέρα μου στις επιλογές μου».

Σχετικά Άρθρα