Θεοχαρόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: “Διαφωνώ με το πινγκ πονγκ στα ανθρώπινα δικαιώματα”

 Θεοχαρόπουλος για ομόφυλα ζευγάρια: “Διαφωνώ με το πινγκ πονγκ στα ανθρώπινα δικαιώματα”

Το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και την τεκνοθεσία εστίασε το πρωί της Πέμπτης (11/1) κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Διαφωνώ με το πινγκ πονγκ στα ανθρώπινα δικαιώματα» επεσήμανε χαρακτηριστικά τονίζοντας: «Πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον του παιδιού».

«Όσον αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, έχουμε δει ένα πινγκ πονγκ της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη» είπε στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος είναι μέλος πολιτικής γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Στην αρχή (ο πρωθυπουργός) είχε πει θα το καταθέσει κανονικά ολόκληρο (το νομοσχέδιο), στη συνέχεια είπε δεν θα το καταθέσει, διαρροές όλα, και στη συνέχεια το κατέθεσε, έβγαλε κάτι σε σχέση με την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για να μπορέσουν, κατά την άποψή μου, να το ψηφίσουν λίγο περισσότεροι από τους βουλευτές της ΝΔ. Δεν μπορούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα να τα βάζουμε στο ζύγι μικροκομματικών σκοπιμοτήτων. Διαφωνώ σε αυτό το πινγκ πονγκ στα ανθρώπινα δικαιώματα» διευκρίνισε.

«Έχουμε τη νομοθέτηση που πρέπει να γίνει η επέκταση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών η οποία συνοδεύεται από τα ίδια δικαιώματα, είναι νομικό το θέμα, και με την τεκνοθεσία. (…) Χρειάζονται δικλείδες ασφαλείας. (…) Πρέπει να κοιτάμε το συμφέρον του παιδιού» δήλωσε κλείνοντας ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.