Τουρκία: Νέα έφοδος προέδρου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο – Παίκτης τον παρακαλούσε γονατιστός (vid)

 Τουρκία: Νέα έφοδος προέδρου ομάδας στον αγωνιστικό χώρο – Παίκτης τον παρακαλούσε γονατιστός (vid)

Δεν πέρασαν παρά μόνον οκτώ ημέρες από τότε που ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού μπήκε στο γήπεδο για να χτυπήσει τον διαιτητή, στο πλαίσιο αγώνα της Süper Lig στην Τουρκία. Αυτήν τη φορά το σκηνικό μεταφέρθηκε από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου ο πρόεδρος της Ιστανμπούλσπορ, Ετσμέκ Φαΐκ Σαριαλιόγλου, έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 74ο λεπτό. Εκείνη τη στιγμή ο φωτεινός πίνακας έδειχνε 1-2, δηλαδή η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ.

O Σαριαλιόγλου έκανε νεύμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να αποχωρήσουν από το χορτάρι και να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, λόγω των έντονων παραπόνων που είχε από τη διαιτησία του ρέφερι, Αλί Σανσαλάν.

Αν και αρκετοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης διαφώνησαν με την απόφασή του προέδρου τους, εκείνος ήταν αμετάπειστος. Είναι χαρακτηριστική η φάση με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Σίμον Ντέλι, που έπεσε στα πόδια του γονατιστός και τον παρακαλούσε να συνεχιστεί το ματς.

Στο όλο σκηνικό προσπάθησε να επέμβει και ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτογκρούλ Ντογκάν, ωστόσο ούτε ο ομόλογός του κατάφερε να πείσει τον Σαριαλιόγλου.

Σχετικά Άρθρα