Ολυμπιακός: Άσχημα τα νέα για τον Γκος – Ευχέλαιο ζήτησε ο Μπαρτζώκας

 Ολυμπιακός: Άσχημα τα νέα για τον Γκος – Ευχέλαιο ζήτησε ο Μπαρτζώκας

Ο Νάιτζελ-Ουίλιαμς Γκος υπέστη θλάση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου ένα μήνα. Ο Αμερικανός γκαρντ των “ερυθρολεύκων” τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι στο Βελιγράδι, στην προσπάθεια του για καλάθι. 

Ως εκ τούτου, ο Γκος  αναμένεται να μείνει στα πιτς για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες στερώντας μια πολύ σημαντική λύση στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Θυμίζουμε ότι ο Γκος είχε τεθεί εκτός δράσης για λίγες μέρες με τον ίδιο τραυματισμό στο ματς με τον Άρη στο Παλέ στις 8 Οκτωβρίου. Η εκτίμηση τότε ήταν ότι δεν είχε θλάση, αλλά μυικό σπασμό, ο Αμερικανός λόγω και των απουσιών και της δικής του θέλησης να βοηθήσει, μπήκε να αγωνιστεί και υπέστη βαριά θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού που τώρα θα τον αφήσει εκτός παρκέ για 4 εβδομάδες.

Ο 29χρόνος είχε τραυματιστεί στις 8 Οκτωβρίου στην αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους” και επέστρεψε στις 19 του ίδιου μήνα. 

Στο θέμα των συνεχιζόμενων τραυματισμών αναφέρθηκε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο πλαίσιο της media day του Ολυμπιακού, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -γενικά στις ομάδες της Ευρωλίγκας- οι παίκτες «πέφτουν κάτω ο ένας μετά τον άλλον».

Απαντώντας λοιπόν με χιούμορ στο αν χρειάζεται κάποιο… ευχέλαιο για ν’ αντιμετωπιστεί η κατάσταση, τόνισε ότι κανείς που γνωρίζει μπάσκετ δεν αμφισβητεί την ποιότητα του Σίκμα και ενημέρωσε για τη διαθεσιμότητα των Γκος, Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ.

«Το είπα πως έπρεπε να γίνει στην αρχή της χρονιάς και δεν το κάναμε. Θα πρέπει να το κάνουμε τώρα εσπευσμένα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ένα φοβερό παπά και δεν κάναμε τραυματισμό όλη τη χρονιά. Για αυτό ήμασταν και πετυχημένοι. Φέτος δεν έγινε, δεν ξέρω για ποιον λόγο και είμαστε όλοι τραυματίες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα