Ολυμπιακός: Τέλος ο Σλούκας – Δεν τα βρήκαν με Παπανικολάου

 Ολυμπιακός: Τέλος ο Σλούκας – Δεν τα βρήκαν με Παπανικολάου

Την απόφαση να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό πήρε ο Κώστας Σλούκας. Ο 33άχρονος γκαρντ αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη Δευτέρα (03/07).Απ’ τη μεριά του, ο Ολυμπιακός έβαλε τον… επίλογο στην συνεργασία του με τον Σλούκα, με την ακόλουθη ανάρτηση στα social media. «Κώστα Σλούκα, σε ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερες στον Ολυμπιακό τα τρία τελευταία χρόνια και για την σπουδαία συνεισφορά σου στην κατάκτηση πέντε τίτλων και σε δύο σερί προκρίσεις στο Final Four. Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην καριέρα σου».

Ο Σλούκας πλέον βρίσκεται στην αγορά των free agent, με τα δημοσιεύματα να τον βάζουν στο… στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε.

Αγωνιζόμενος με τους ερυθρόλευκους, ο Σλούκας έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο της Euroleague (2012, 2013), τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας (2012, 2015, 2022, 2023), τρία Κύπελλα Ελλάδας (2010, 2022, 2023), ένα Super Cup (2022) και ένα Intercontinetal (2013).

Ούτε με Παπανικολάου

Άκαρπη αποδείχθηκε η πρώτη συζήτηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Παπανικολάου για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Γιώργου Σκινδήλια με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Γιώργο Σφαιρόπουλο ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα.

Κι αυτό διότι οι δυο πλευρές δεν βρήκαν τη χρυσή τομή και παρέμεινε η διαφορά στο οικονομικό που είχε διαπιστωθεί από τις προηγούμενες επαφές τους.

Παρόλα αυτά, θ’ ακολουθήσει νέα συνάντηση το προσεχές διάστημα και υπάρχει αισιοδοξία ότι εκεί θα υπάρξει σύγκλιση, καθώς παραμένει αμοιβαία η επιθυμία Ολυμπιακού και Παπανικολάου να συνεχίσουν μαζί.

Σχετικά Άρθρα