Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Sun με τα 32 παιδιά που απήγαγε η Χαμάς: “Φέρτε τα σπίτι”

 Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Sun με τα 32 παιδιά που απήγαγε η Χαμάς: “Φέρτε τα σπίτι”

Οι γονείς 32 παιδιών – ομήρων που άρπαξε η Χαμάς, παρακάλεσαν χθες το βράδυ την παλαιστινιακή οργάνωση να τα απελευθερώσει. Τα παιδιά κρατούνται στο υπόγειο δίκτυο σηράγγων, μήκους 311 μιλίων που ονομάζεται «Μετρό της Γάζας», την ώρα που το Ισραήλ δίνει μεγάλες μάχες με τους άντρες της Χαμάς για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Η Sun δημοσιεύει σήμερα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 32 αθώων παιδιών για να στηρίξει την έκκληση των ταραγμένων οικογενειών τους: «Παρακαλώ, ελευθερώστε τα παιδιά μας». Ποιος απαγάγει παιδιά; Πού στον κόσμο είναι αυτό το σωστό πράγμα να κάνει κανείς;».

Μία απελπισμένη μαμά, της οποίας τις δύο κόρες άρπαξαν άντρες της Χαμάς ρώτησε χθες το βράδυ με δυσπιστία: «Ποιος απαγάγει παιδιά;» Η Dafna Eyakim, 15 ετών, και η αδερφή της Ella, οκτώ ετών, ήταν μεταξύ των 32 παιδιών ομήρων —το ένα μόλις εννέα μηνών— που αρπάχτηκαν κατά την δολοφονική επίθεση στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Η μητέρα Mayaan, 50 ετών, με απόγνωση έδειξε μια φωτογραφία με τα δακρυσμένα κορίτσια της, πάνω σε στρώματα σε ένα τούνελ κάτω από τη Γάζα.

Η ανατριχιαστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης Telegram από την ίδια τη Χαμάς με το αραβικό μήνυμα: «Ντύστε τα με ρούχα προσευχής» – χλευασμός όπως είναι με τις πιτζάμες, μεταδίδει η SUN.

Σχετικά Άρθρα