Κασιδιάρης: Βρίσκεται από χθες στο σπίτι του μετά την πενθήμερη άδεια που πήρε

 Κασιδιάρης: Βρίσκεται από χθες στο σπίτι του μετά την πενθήμερη άδεια που πήρε

Τρεισήμισι χρόνια μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές, ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται από χθες Δευτέρα (23/10) σε πενθήμερη άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τον παρέλαβε ο αδερφός του και πήγαν στο πατρικό τους. Εκεί βρήκε τους γονείς του και την σύντροφό του. Προς το παρόν φέρεται όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του να μην έχει κάνει καμία κίνηση ή συζήτηση που να σχετίζεται με πολιτική.

Η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή αναφέρει ότι «ξεκίνησε χθες την πενθήμερη άδεια που έλαβε την περασμένη Παρασκευή. Οι πρώτοι άνθρωποι που συνάντησε ήταν οι γονείς του, ο αδερφός του και η επί χρόνια σύντροφος του. Επεδίωξε την πρώτη μέρα να μην την περάσει με πολύ κόσμο. Δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με κάτι που αφορά στα πολιτικά. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό στα Χριστούγεννα θα πάρει και την δεύτερη άδεια του».

Η κύρια προτεραιότητα του Ηλία Κασιδιάρη είναι να κάνει την αίτηση αποφυλάκισης, την οποία δικαιούται νομίμως να υποβάλλει στις αρχές του 2024.

Σχετικά Άρθρα