Αυγέρη για γάμο Κασσελάκη: Το καλοκαίρι θα γίνει γλέντι σε παραμεθόρια περιοχή

 Αυγέρη για γάμο Κασσελάκη: Το καλοκαίρι θα γίνει γλέντι σε παραμεθόρια περιοχή

Τις λεπτομέρειες του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ, σήμερα στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη. Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετείχε μέσω zoom στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται.

Ενώ οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στην επτάωρη συνεδρίαση είχαν «ανάψει», ο κ. Κασσελάκης αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι πρόκειται να παντρευτεί σήμερα με τον σύντροφό του Τάιλερ Μπακμπέθ στη Νέα Υόρκη.

Είπε, μάλιστα, πως ο κύριος λόγος για τον οποίο αναχώρησε για τις ΗΠΑ από την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ο πολιτικός γάμος του με τον Τάιλερ. Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, τα μέλη του οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να του ευχηθούν.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας σήμερα στο Open, περιέγραψε τη σκηνή: «Μόλις το άκουσαν τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, του έδωσαν ευχές. Του ευχήθηκαν “βίον ανθόσπαρτον”, να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».

Παράλληλα, η κυρία Αυγέρη είπε ότι το καλοκαίρι θα γίνει το γλέντι του γάμου στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή. Ωστόσο, τόνισε πως η σημερινή τελετή θα διεξαχθεί σε πολύ κλειστό κύκλο, με έναν μόλις μάρτυρα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ενσταντανέ τα οποία θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη θεσμοθέτηση του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας: «Να δούμε πώς θα θεσμοθετηθεί και στη χώρα μας ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, να χαίρονται τη χαρά χωρίς στερεότυπα και καταναγκασμούς. Ένα ζευγάρι ομόφυλων ανδρών δεν μπορεί να τελέσει πολιτικό γάμο στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα