Σκουρλέτης: Είμαι εντελώς αντίθετος στα περί συγχώνευσης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ

 Σκουρλέτης: Είμαι εντελώς αντίθετος στα περί συγχώνευσης ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ

«Ναι» στη συγκρότηση συμμαχιών μεταξύ Αριστεράς και προοδευτικών δυνάμεων, αλλά καθαρό «όχι» στα περί συγχώνευσής τους, λέει ο Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητών Εκλογών. Ερωτηθείς ο Πάνος Σκουρλέτης για τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Στέφανου Κασσελάκη περί «ένωσης των προοδευτικών δυνάμεων», είπε ότι αυτές οι δυο αναφορές δεν ήταν όλες στο ίδιο μήκος κύματος, πρόσθεσε.

«Αν το ζητούμενο είναι να διαμορφωθούν οι όροι μιας μελλοντικής ένωσης προοδευτικών δυνάμεων, απέναντι στη ΝΔ, αυτό θέλει προϋποθέσεις και όρους, είναι κάτι που δεν πετύχαμε στις προηγούμενες εκλογές»

Ο Πάνος Σκουρλέτης άφησε αιχμές και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για «ένωση των προοδευτικών δυνάμεων».

Συγκεκριμένα ο Πάνος Σκουρλέτης είπε: «Απέναντι σε αυτήν την άποψη είμαι εντελώς αντίθετος.Από τότε που δώσαμε στη διεύρυνση του χώρου μας, την προοπτική της εγκατάλειψης της Αριστεράς, άρχισε η συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε μιλώντας στο Talk Radio 98.9.

«Είχαμε μια μεγάλη αποχή, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε, είναι μια πολιτική κρίση. Από κει και πέρα υπήρξε ένα αντικυβερνητικό μήνυμα, παρ’ όλα αυτά είχαμε σε πολλές περιοχές συσπείρωση», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα