Πόλεμος στο Ισραήλ – Επίθεση με ρουκέτες στην Άσκελον: “Κάτοικοι έβγαιναν κλαίγοντας από πολυκατοικία που χτυπήθηκε”

 Πόλεμος στο Ισραήλ – Επίθεση με ρουκέτες στην Άσκελον: “Κάτοικοι έβγαιναν κλαίγοντας από πολυκατοικία που χτυπήθηκε”

Κόκκινος συναγερμός σήμανε ξανά στο Ισραήλ καθώς, όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του OPEN Αδαμαντία Λιόλιου, λίγο πριν από τις 19:00 η πόλη Άσκελον χτυπήθηκε από ρουκέτες της Χαμάς.

«Είδαμε τις ρουκέτες στον αέρα της πόλης και αυτή την ώρα ακούω τις εκρήξεις. Έχουμε μετακινηθεί σε μία πολυκατοικία, η οποία πριν από λίγη ώρα χτυπήθηκε από τις ρουκέτες. Βλέπουμε τις καταστροφές στο κτίριο και απομακρυνόμαστε», ανέφερε η Αδαμαντία Λιόλιου που βρίσκεται στο σημείο με τον οπερατέρ του OPEN Δημήτρη Αλαξάκη.

Η κάμερα του OPEN μετέδωσε της εικόνες καταστροφής από σημείο της πόλης που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Χαμάς, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας.

«Είδαμε τους κατοίκους της πολυκατοικίας να βγαίνουν κλαίγοντας»

«Βρισκόμαστε σε απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων από το νοσοκομείο της πόλης. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσχερείς», ανέφερε η δημοσιογράφος την ώρα που μετέδιδε τις εικόνες. «Μας είπαν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός, αλλά είδαμε τους κατοίκους της πολυκατοικίας να βγαίνουν κλαίγοντας από το κτίριο», πρόσθεσε.

Η απεσταλμένη του καναλιού τόνισε ότι πριν από λίγη ώρα ήχησαν οι σειρήνες στην πόλη και λόγια λεπτά αργότερα ακούστηκε ο ήχος των εκρήξεων από τις ρουκέτες της Χαμάς.

«Υπάρχουν ακόμα διασώστες και στρατιώτες στο σημείο ενώ και αυτή την ώρα ακούω ακόμα τις εκρήξεις που εδώ και μία ώρα ακούγονται στην πόλη του Ισραήλ», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα