Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό μαστροπό: Εξέδιδε και γυναίκα από τη Ρουμανία – “Θα σε σκοτώσω”

 Αποκαλύψεις για τον αστυνομικό μαστροπό: Εξέδιδε και γυναίκα από τη Ρουμανία – “Θα σε σκοτώσω”

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του αστυνομικού που συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία κατά της πρώην συντρόφου του από το Καμερούν. Έπειτα από τις αποκαλύψεις για τα όσα εφιαλτικά βίωσε στα χέρια του αστυνομικού η 34χρονη, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για το μοναδικό θύμα.

Όπως αναφέρει το STAR, μια δεύτερη γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, έχει κληθεί από την ανακρίτρια για να δώσει κατάθεση στην ανακρίτρια αύριο Τετάρτη, σχετικά με την υπόθεση.

Η συγκεκριμένη εργαζόταν μαζί με την 34χρονη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εκτιμάται ότι έζησε τον ίδιο εφιάλτη με την 34χρονη.

«Θα σε σκοτώσω», έλεγε ο αστυνομικός στην 34χρονη

Την ίδια ώρα είναι ανατριχιαστικά όσα αποκαλύπτεται ότι έλεγε ο αστυνομικός στην πρώην σύντροφό του από το Καμερούν, ο οποίος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και πώς θα πέταγε κάπου το πτώμα της ώστε να μην την εντοπίσει κανείς.

Μάλιστα, ο αστυνομικός έπαιρνε καθημερινά 50 ευρώ από το θύμα ενώ μια φορά της απέσπασε 3.000 ευρώ. Παράλληλα, την πήγαινε σε ερωτικά ραντεβού ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Ενώ σύμφωνα κατάθεση που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ για τη δράση του αστυνομικού, υπάρχει άτομο που τον έχει δει 50 φορές να του δίνει χρήματα η 34χρονη και ενώ μάλιστα εκείνος φορούσε τη στολή του.

Πώς δρούσε ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός τα τελευταία δύο χρόνια είχε «πουλήσει» έρωτα στην εκδιδόμενη, μητέρα δύο παιδιών, με την οποία συζούσαν. Την πίεζε να εργάζεται για ώρες στο πεζοδρόμιο, της έπαιρνε όλα τα χρήματα, την βίαζε καθημερινά, την χτυπούσε προκαλώντας της μελανιές σε όλο το σώμα, ενώ μια φορά – σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας – προσπάθησε να τη σκοτώσει σφίγγοντας της τον λαιμό.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη. Οι γείτονες την είχαν δει να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του μπαλκονιού με σκοπό να πηδήξει στο κενό.

Πριν από μια εβδομάδα το κορίτσι έσπασε τη σιωπή του και μίλησε σε φίλη της, η οποία αμέσως ανέλαβε δράση και απευθύνθηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων. Η νεαρή μητέρα κατέθετε για περίπου 5 ώρες παρουσία ψυχολόγου.

Την ίδια μέρα οι αστυνομικοί δίχως να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν την επιχείρηση για τη σωτηρία της γυναίκας. Προσημείωσαν 500 ευρώ, της τα έδωσαν λέγοντάς της ότι θα τα δώσει στον αστυνομικό όταν επιστρέψει σπίτι δήθεν ότι της τα έδωσε πελάτης.

Μόλις ο αστυνομικός θα έπαιρνε τα χρήματα, τότε η γυναίκα θα έπρεπε να βγει να πετάξει τα σκουπίδια ως… σήμα και θα την ακολουθούσαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του σπιτιού για να τον συλλάβουν, όπως και έγινε. Μόνο που για ώρες οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων δεν έβρισκαν τα χρήματα.

Τελικά ανακάλυψαν ότι σε δωμάτιο που παρέμενε πάντα κλειδωμένο είχε φτιάξει έναν ειδικό χώρο όπου έβαζε τα λεφτά που άρπαζε από τη γυναίκα.

Ο εισαγγελέας του άσκησε κακουργηματικές διώξεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός έχει παρελθόν. Φαίνεται να έχει κάνει το ίδιο σε μια ακόμα γυναίκα ενώ πρώην σύντροφό του τον είχε καταγγείλει για βία.

Σχετικά Άρθρα