Τελευταία ενημέρωση: Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές

 Τελευταία ενημέρωση: Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας Πέμπτη αλλά και Παρασκευή (29/09) τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Βόλο θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλήμάτων.

Παλαμάς Καρδίτσας

Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του δημάρχου Παλαμά Καρδίτσας, Γιώργου Σακελλαρίου, αναστέλλεται η έναρξη των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 για την ασφάλεια των μαθητών και πολιτών.

Φάρσαλα

Το κλείσιμο των σχολικών μονάδων του Δήμου Φαρσάλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή, αποφάσισε και ο δήμαρχος Μάκης Εσκίογλου για αύριο, Πέμπτη (28/09).

Εύβοια

Σφοδρό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias και από την Εύβοια, για αυτό και αποφασίστηκε να μη λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες αύριο, Πέμπτη (28/09) στον Δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας. Το ίδιο θα συμβεί και για τα σχολεία του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα γίνει τηλεκπαίδευση.

Ο Δήμος Χαλκιδέων ενημερώνει ότι, αύριο, Πέμπτη θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.