Ε. Τσακαλώτος: “Ο Παύλος Φύσσας θα είναι πάντα σύμβολο για έναν κόσμο που θα χωράει πολλούς και διαφορετικούς”

 Ε. Τσακαλώτος: “Ο Παύλος Φύσσας θα είναι πάντα σύμβολο για έναν κόσμο που θα χωράει πολλούς και διαφορετικούς”

Το μνημείο του Παύλου Φύσσα επισκέφθηκε το Σάββατο (16/9) ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δημοσίευσή του, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος:

Τη στάση υπέρ του συνεχούς και ασταμάτητου αγώνα ενάντια στον φασισμό, έδειξ

Μπροστά στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, με συντρόφισσες και συντρόφους από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά και τη Νεολαία Συριζα, μπροστά στο πρόσωπο που συμβολίζει τον διαρκή αγώνα κατά του φασισμού και του νεοναζισμού, οι λέξεις για να έχουν νόημα θα πρέπει να υπενθυμίζουν ότι ο φασισμός κινείται ανάμεσά μας.

Τον είδαμε με τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, παλαιότερα του Γρηγορόπουλου, του Γιακουμάκη, του Λουκμάν, του Σαμπάνη και του Φραγκούλη, της μικρής Όλγας, της Ελένης Τοπαλούδη, της Καρολάιν, της Αναστασίας…

Το πρόσωπο του φασισμού το είχαμε δει κατάματα στα πογκρόμ κατά των κυνηγημένων προσφύγων, στη δολοφονία του ανάπηρου Αντώνη Καρυώτη, στις ρατσιστικές επιθέσεις, στη παραβίαση των στοιχειωδών δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου.

Ο Παύλος Φύσσας, θα είναι πάντα σύμβολο αλλά και σημαία διαρκούς αγώνα, απ` όποιο μετερίζι επιλέγει ο καθένας, η καθεμιά, το καθένα. Για έναν κόσμο που θα χωράει πολλούς και διαφορετικούς, πολύχρωμους κόσμους.

Αξιόπιστα+Ενωτικά+Αριστερά

γιατί_μπορούμε

Σχετικά Άρθρα