Ο Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του Π. Αντώνιου – “Αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του”

 Ο Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του Π. Αντώνιου – “Αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του”

Ο Πάνος Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του πατέρα Αντώνιου μαζί με άλλους 14 μάρτυρες. σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Κανδύλη στην εφημερίδα Real News. «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του, επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού. Εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν», κατέθεσε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ την ίδια ώρα που υπάρχουν «σοβαρές ενδείξεις ενοχής»  για τον κατηγορούμενο ιερέα, εκείνος βρήκε ένα νέο μάρτυρα υπεράσπισης στο πρόσωπο του γνωστού μουσικού, Πάνου Μουζουράκη.

Η γνωριμία με του τραγουδιστή με τον πατέρα Αντώνιο

Ο τραγουδιστής γνώρισε τον πατέρα Αντώνιο το 2011, όταν άρχισε να βοηθά την «Κιβωτό» ως καλλιτέχνης με συναυλίες αλλά και παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά οπότε τη ζητούσαν. Στην πορεία, σύμφωνα με τον μάρτυρα, απέκτησε πιο έντονη σχέση με τον πατέρα Αντώνιο.

«Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία μαζί του ένιωθα και πιο ανάλαφρα. Θεωρώ ότι είναι ένας πνευματικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος της αγάπης. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό, πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει», κατέθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Σχετικά Άρθρα