Κιβωτός: Οι μητέρες των καταγγελλόντων “βάλλουν” κατά του Π. Αντώνιου – “Αηδίες και τεχνάσματα”

 Κιβωτός: Οι μητέρες των καταγγελλόντων “βάλλουν” κατά του Π. Αντώνιου – “Αηδίες και τεχνάσματα”

Διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση που αφορά τον Πατέρα Αντώνιο με την μητέρα του 16χρονου ο οποίος κατήγγειλε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου για ασελγείς πράξεις, διαψεύδοντας τις επιστολές στις οποίες φέρεται η ίδια και το παιδί της να ανασκευάζουν τις αρχικές κατηγορίες. Η μητέρα του ανήλικου μιλώντας στην τηλεόραση του Mega ανέφεραν ότι οι υπογραφές στις επιστολές πλαστογραφήθηκαν. Επίσης, σύμφωνα με ό,τι υποστηρίζει, το περιεχόμενο δεν τους εκφράζει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα».

Ο 16χρονος περιμένει τη δίκη με την ελπίδα να δει τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου να καταδικάζεται για όλα όσα του καταλογίζει. «Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει (σ.σ η επιστολή), είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», λέει η μητέρα.

Και συνεχίζει: «Δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ούτε ο αριθμός τη ταυτότητάς μου. Προσπάθησα να μιλήσω με τον γιο μου, και δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί παρακολουθείται. Φοβάται ακόμα και για τη ζωή του και για τη δική μου. Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη».

Μητέρα 19χρονου: «Τεχνάσματα του πατέρα που τελευταία στιγμή προσπαθεί να ανακατέψει την άμμο»

Για όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, μίλησε και η μητέρα του 19χρονου που είχε κάνει την πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου. «Ας το πάρει πάνω της η μάνα του και το παιδάκι. Τώρα δεν με ενδιαφέρει, δεν είναι δικιά μου δουλειά αυτή. Εγώ δεν την αναιρώ».

Παράλληλα, η ίδια βλέπει πίσω από τα όσα συμβαίνουν πιέσεις από τον πατέρα Αντώνιο. «Αηδίες και ξεράσματα, τεχνάσματα του πατέρα που τελευταία στιγμή προσπαθεί να ανακατέψει την άμμο, να βρωμίσουν τα νερά. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει. Η Εισαγγελέας δεν είναι τυχαίο που όρισε δικάσιμο οπότε δεν με απασχολεί τίποτα από ό,τι λένε και κάνουν».

Σχετικά Άρθρα