Αγωνία στον Βόλο: 4χρονη σε ΜΕΘ από δάγκωμα οχιάς – “Είχε πρηστεί το χέρι και πήγαινε στο σώμα”

 Αγωνία στον Βόλο: 4χρονη σε ΜΕΘ από δάγκωμα οχιάς – “Είχε πρηστεί το χέρι και πήγαινε στο σώμα”

Αγωνία επικρατεί για το 4χρονο κορίτσι το οποίο νοσηλεύεται σε ΜΕΘ αφού δέχθηκε δάγκωμα από οχιά ενώ βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού Ελευθεροχώρι, στον Βόλο. Ο πατέρας του άτυχου παιδιού μίλησε για το περιστατικό, καθώς και για την κατάσταση της υγείας της κόρης του.

«Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή της είναι στάσιμη, κάνουν μικρές δόσεις από αντίδοτο», είπε στον Alpha ο πατέρας της 4χρονης, ενώ εξηγώντας πως συνέβη το περιστατικό είπε: «Καθάριζε η γιαγιά της μία αυλή μιας εκκλησίας και πήγε να πιάσει κάτι πευκοβελόνες και ήταν από κάτω και τη δάγκωσε. Οι πευκοβελόνες ήταν πάνω σε τσιμέντο, όχι σε χώμα. Πήγε να τη βοηθήσει να τις πιάσει με το χέρι και τη δάγκωσε».

«Ήταν οχιά, τη δάγκωσε στην παλάμη», σημείωσε ο ίδιος. «Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου που ήταν το πιο κοντινό, από εκεί με ασθενοφόρο στον Βόλο, από τον Βόλο στον πανεπιστημιακό Λάρισας και από τη Λάρισα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης».

«Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε για το σώμα», σημείωσε και εξήγησε ότι δεν της είχε χορηγηθεί ακόμα αντιοφικός ορός.