Κολωνός: Ακόμη μία προφυλάκιση για τον βιασμό της 12χρονης

 Κολωνός: Ακόμη μία προφυλάκιση για τον βιασμό της 12χρονης

Η 30η προφυλάκιση για τη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό αποφασίστηκε πριν από λίγο από τις δικαστικές αρχές. Μετά την απολογία του, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας άνδρας ηλικίας 32 ετών με καταγωγή από το Πακιστάν.

Ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται των γενετήσιων πράξεων την ανήλικη έναντι αμοιβής και υποστήριξε πως η 12χρονη τον έχει μπερδέψει με άλλο πρόσωπο.

Ζήτησε μάλιστα η ανήλικη να μεταβεί σε πρατήριο καυσίμων, όπου εργάζεται, για να πει αν το αναγνωρίζει.

Αντίθετα, ο άλλος κατηγορούμενος που απολογήθηκε σήμερα, ένας 43χρονος πατέρας 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής διαμονής του.

Και ο 43χρονος, όπως και σχεδόν το σύνολο των κατηγορουμένων στην υπόθεση, αρνήθηκε την κατηγορία, επισημαίνοντας πως δεν είχε λείψει ποτέ από την εργασία του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα δια της υπεράσπισης του προσκόμισε και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του, ενώ κατέθεσε και αίτημα για να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη 12χρονη.

Συνολικά, η λίστα των κατηγορουμένων για αυτή τη σοκαριστική υπόθεση μετράει πλέον 38 κατηγορουμένους, χωρισμένους σε δύο δικογραφίες εκ των οποίων οι 30 έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι.

Σχετικά Άρθρα