Γ.Τσίπρας: Η μονταζιέρα της ΝΔ ξανά επί το έργον

 Γ.Τσίπρας: Η μονταζιέρα της ΝΔ ξανά επί το έργον

«Τα τζιμάνια της μονταζιέρας της ΝΔ και το μιντιακό σύστημα που κατευθύνουν με εμφανίζουν να υποστηρίζω τάχα ότι η «UNCLOS δεν αναφέρει το Αιγαίο» τονίζει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Δυτική Αττική.Όπως εξηγεί «επεσήμανα στην κ. Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η Διεθνής Κοινότητα κρατάει πολλές φορές ίσες αποστάσεις από Ελλάδα και Τουρκία παρά την επιθετικότητα της τελευταίας. Προς επίρρωση ανάφερα το παράδειγμα των ΗΠΑ σχετικά με την UNCLOS, τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας. Πλήθος Αμερικανών αξιωματούχων επικαλούνται την UNCLOS σχεδόν για όλες τις θάλασσες του κόσμου, εκτός από την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο».

Μάλιστα ο Γιώργος Τσίπρας υπογραμμίζει ότι «το σχετικό βίντεο υπάρχει και είναι σαφέστατο τι λέω και τι όχι. Τα τζιμάνια της μονταζιέρας της ΝΔ και το μιντιακό σύστημα που κατευθύνουν με εμφανίζουν να υποστηρίζω τάχα ότι η «UNCLOS δεν αναφέρει το Αιγαίο».

«Για όποιον ενδιαφέρεται να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο, η παραπάνω επισήμανση για τη στάση των ΗΠΑ θα ήταν τουλάχιστον χρήσιμη. Προφανώς είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τη μονταζιέρα, την κ. Μπακογιάννη και τη ΝΔ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην τετραετία που έρχεται…» αναφέρει καταληκτικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα