Γ.Τσίπρας κατά Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ξενοδοχείο να μένεις μέχρι να φύγεις

 Γ.Τσίπρας κατά Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ξενοδοχείο να μένεις μέχρι να φύγεις

«Η πόρτα είναι ανοιχτή και για να μπει όποιος θέλει και για να φύγει όποιος θέλει» είπε ο Γιώργος Τσίπρας αναφορικά με τα σενάρια αποχώρησης στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «θα περίμενα να υπάρξει διάψευση των δημοσιευμάτων για ειλημμένη απόφαση εξόδου».

«Ένα κόμμα δεν είναι ξενοδοχείο. Στα ξενοδοχεία μένεις μέχρι να φύγεις», επισήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος πάντως τόνισε ότι δεν βοήθησε η κίνηση του Παύλου Πολάκη κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου. «Την απάντηση του Παύλου δεν θα την έδινα εγώ», υπογράμμισε με νόημα.

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται από επικριτές του Στέφανου Κασσελάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την αριστερή του ταυτότητα, δήλωσε: «Θεωρώ αστεία την κατηγορία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την αριστερή του ταυτότητα».

Κληθείς να σχολιάσει την κριτική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει αλλάξει, ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αλλάξει» και πρόσθεσε: «διερωτώμαι πώς πρόλαβε να αλλάξει σε ενάμιση μήνα… Θεωρώ αστεία την κατηγορία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την αριστερή του ταυτότητα, ακόμη κι αν υπήρχε τέτοιος σχεδιασμός, δεν θα είχε προλάβει να το κάνει σε ενάμιση μήνα», κατέληξε ο Γιώργος Τσίπρας.

«Δεν μπορεί να είναι ο στόχος για τις ευρωεκλογές το 17%, αλλά αυτό το ποσοστό είναι ένας δείκτης: αν πας πιο κάτω, αυτό σημαίνει πλήρη αποτυχία», διεμήνυσε αναφορικά με τον πήχη στις ευρωεκλογές.

Σχετικά Άρθρα