Γιώργος Τσίπρας: Η διαφωνία αντιμετωπίζεται με διαζύγιο – Το τίμιο θα ήταν να αποχωρήσουν οι ίδιοι 

 Γιώργος Τσίπρας: Η διαφωνία αντιμετωπίζεται με διαζύγιο – Το τίμιο θα ήταν να αποχωρήσουν οι ίδιοι 

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών τόνισε ότι η διαφωνία αντιμετωπίζεται σ’ αυτή τη φάση μόνο με διαζύγιο.

Εξηγώντας την άποψή του, σημείωσε ότι υπάρχει μια στρατηγική πρόκλησης ζημιάς στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Κασσελάκη και υποστήριξε ότι τα στελέχη που του επιτίθενται σκοπεύουν έτσι και αλλιώς να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Έχουν ακουστεί αυτά για τον κ. Κασσελάκη και μπορεί να ακουστούν και άλλα το θέμα είναι πως τεκμαίρονται όλα αυτά. Ειδικά για τα οικονομικά παράκεντρα γνωρίζετε ότι από τότε που εμφανίστηκε ο Στ. Κασσελάκης μπορεί να έχει παίξει σε πρωινάδικα για διάφορους λόγους αλλά γενικά δεν θα έλεγα ότι έχει στήριξη των media, άλλοι είχαν στήριξη.

Αυτό είναι ένα ακόμα επιχείρημα αν είναι τόσο δεξιός όπως λένε και θέλει να βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ ως μια δεξιά σοσιαλδημοκρατία κάπως θα φαινόταν αυτό, νομίζω ότι συνεχίζει να δέχεται πόλεμο και από τον χώρο των media και αυτό λεει πολλά. Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται όταν δεν τεκμαίρονται καταντάνε αστείο από ένα σημείο και μετά.

Είναι προφανές αυτό το οποίο βλέπουμε είναι ότι δεν υπάρχει αποδοχή της δημοκρατικής διαδικασίας της εκλογής του Στ. Κασσελάκη μόλις πριν ένα μήνα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό αυτό το θέμα, δεν είναι ότι εχει περάσει ένας χρόνος έχει δείξει δείγματα γραφής τέτοια, ότι συμβαίνει κάτι άλλο και ότι κορόιδεψε τον κόσμο και τα λοιπά δεν αποδέχτηκαν την εκλογή από την πρώτη μέρα απλώς περιμένανε τον δεύτερο γύρο των εκλογών να του χρεώσουν την όχι πολύ καλή καταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και μετά ξεκίνησαν την ομοβροντία.

Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει μια στρατηγική να προκληθεί η μέγιστη δυνατή ζημιά στο ΣΥΡΙΖΑ του Στ.Κασσελάκη διότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν. Αυτό αντιμετωπίζεται με διαζύγιο δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εφόσον οι ίδιοι λένε ότι έχουν αποφασίσει να φύγουν, έχει ανακοινωθεί ακόμη και το όνομα του νέου κόμματος, το τίμιο θα ήταν να αποχωρήσουν οι ίδιοι δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα