Τέμπη: Αναβάλλεται για λίγες μέρες η διακομιδή του 20χρονου Γεράσιμου στη Γερμανία

 Τέμπη: Αναβάλλεται για λίγες μέρες η διακομιδή του 20χρονου Γεράσιμου στη Γερμανία

Αναβάλλεται για λίγες μέρες η μεταφορά του πολυτραυματία Γεράσιμου – Ιάσωνα Γεωργιάδη στο Ανόβερο της Γερμανίας. Πρόκειται για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του μοιραίου Intericity ο οποίος το πρωί της Τρίτης θα μεταφερόταν στην γερμανική πόλη προκειμένου να εισαχθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης το οποίο έχει ειδίκευση στις εγκεφαλικές κακώσεις.

Στο ταξίδι της ελπίδας είχε προγραμματιστεί να γίνει με στρατιωτικό αεροσκάφος και τον νεαρό θα συνόδευαν ένα ιπτάμενος γιατρός, δύο ιπτάμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι γονείς του. Για την κατάσταση της υγείας του είχε μιλήσει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος δεν είχε κρύψει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον νεαρό μαχητή της ζωής.

«Ο νεαρός βρίσκεται σε κώμα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική. Είναι σε πολύ βαριά και κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε κώμα. Προφανώς έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές οι οποίες δεν ξέρουμε κιόλας, αν όλες αυτές ή κάποιες από αυτές, πιθανόν να είναι και αναστρέψιμες, κάποιες φυσικά δεν θα είναι αναστρέψιμες. Αναπνέει με τραχειοστομία και βέβαια από εδώ και πέρα θα πρέπει να δοθεί και μία δεύτερη μάχη για την αποκατάσταση κάποιων από τις βαριές επιπλοκές που φέρει».

Σχετικά Άρθρα