Ανδρουλάκης: Το πιο επικίνδυνο σενάριο η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και όχι η ακυβερνησία

 Ανδρουλάκης: Το πιο επικίνδυνο σενάριο η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και όχι η ακυβερνησία

«Δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, έχουμε στόχο να είμαστε ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους προοδευτικούς ψηφοφόρους να έρθουν στις 25 Ιουνίου και να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια, για να αντιμετωπιστεί η ΝΔ από μια ισχυρή αντιπολίτευση.

Για το δίλημμα που θέτει ο κ. Μητσοτάκης ότι εάν η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου θα πάμε σε τρίτες εκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε ότι «σε λίγο ο κ. Μητσοτάκης θα μας πει ψηφίστε με για να μην σας χαλάσω τις διακοπές του Αυγούστου».

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε δριμεία κριτική στην ΝΔ για την κατάσταση του ΕΣΥ λέγοντας ότι ζούμε την κατάρρευσή του, ενώ πρόσθεσε ότι επί ημερών κυβέρνησης ΝΔ η χώρα έφτασε στη δεύτερη θέση στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας στην ΕΕ.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν αξιοποίησε τα εκατομμύρια που ήρθαν από την ΕΕ για να στηρίξει το σύστημα υγείας: «Έχουμε το χειρότερο σύστημα υγείας, τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά. Σου δίνουν 20 δισ ευρώ από την ΕΕ και η κυβέρνηση έδωσε τα ελάχιστα στο εθνικό σύστημα» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα