Κρήτη: Εκτός κινδύνου η 36χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της

 Κρήτη: Εκτός κινδύνου η 36χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της

Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά στην Κρήτη, όπου ένας άνδρας 36 ετών, κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην επίσης 36χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 36χρονη αποσωληνώθηκε ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου.
Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Όσο αφορά στον άντρα, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται φορυρούμενος στη Γενική Χειρουργική κλινική.

Το χρονικό σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (04.06.2023) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Ν. περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος 36χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.06.2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ο 36χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) επιτέθηκε και τραυμάτισε την 36χρονη, προκαλώντας της σωματικές βλάβες στον θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα, ενώ στην συνέχεια με τη χρήση του ίδιου αιχμηρού αντικειμένου αυτοτραυματίστηκε.

Άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην παθούσα, η οποία παρελήφθη και διεκομίσθη από σταθμό του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σχετικά Άρθρα