Ηράκλειο: Απολογείται μεθαύριο Πέμπτη ο 27χρονος για βαριά σκοπούμενη βλάβη εις βάρος της πρώην συντρόφου
✨Ο 27χρονος Γερμανός ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για απολογία σχετικά με την άγρια επίθεση στην 25χρονη πρώην σύντροφό του στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.
✨Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο, όπου ο 27χρονος εισέβαλε και χτύπησε τη 25χρονη, ενώ ο νυν σύντροφός της προσπάθησε να τον αποτρέψει και τραυματίστηκε.
✨Η 25χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ ο δράστης συνελήφθη αφού προσπάθησε να διαφύγει από την Κρήτη.
✨Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως ήθελε να μιλήσει και αρνείται ότι προκάλεσε σωματική βλάβη, ισχυριζόμενος ότι η κοπέλα γλίστρησε και έπεσαν μαζί.
Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου ζήτησε και έλαβε ο 27χρονος Γερμανός, που κατηγορείται για την άγρια επίθεση σε βάρος της 25χρονης πρώην συντρόφου του.
Το περιστατικό συνέβη μέσα σε ξενοδοχείο της Αμμουδάρας Ηρακλείου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο νεαρός πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου το πρωί της Τρίτης, καταθέτοντας – σύμφωνα με το Cretalive- μέσω του δικηγόρου του το αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.
Ο 27χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, αντιμετωπίζοντας δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη στο πλαίσιο του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.
Αστυνομικοί έλαβαν κλήση για σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ουδείς, ωστόσο, μπορούσε να υποψιαστεί το όλο σκηνικό και τι είχε προηγηθεί. Όταν κατέφθασαν στο ξενοδοχείο αντίκρισαν μια 25χρονη Γερμανίδα άσχημα χτυπημένη.
Πληροφορίες ανέφεραν πως η κοπέλα ήταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε καν να ανασάνει. Ο 19χρονος Γερμανός φίλος της στεκόταν λίγο πιο πέρα, επίσης χτυπημένος στο πρόσωπο. Η 25χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.
Η 25χρονη είχε χωρίσει από την προηγούμενη σχέση της, έναν 27χρονο Γερμανό Λιβανέζικης καταγωγής, τον Φεβρουάριο – Μάρτιο.
Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου έξι χρόνια. Η κοπέλα ήρθε για διακοπές στην Κρήτη με τον νυν σύντροφό της, 19 ετών, την ύπαρξη του οποίου ο πρώην αγνοούσε.
Ο τελευταίος φέρεται μάλιστα να πίστευε ότι η κοπέλα είχε ταξιδέψει με τη γιαγιά της. Και ενώ εκείνη θεωρούσε ότι πλέον δεν είχε τίποτα κοινό με τον πρώην της, ξέχασε ότι είχαν έναν κοινό λογαριασμό mail, με αποτέλεσμα να ενημερώνεται και αυτός για κάποιες κινήσεις της.
Τα διαδικτυακά ίχνη, όμως πρόδωσαν την κοπέλα. Η 25χρονη Γερμανίδα παρήγγειλε διαδικτυακά φαγητό μέσω εφαρμογής και έτσι έμαθε ο πρώην σύντροφός της, που ακριβώς βρίσκεται.
Η παράδοση ανέφερε την σουίτα 604 του ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα. Και τότε έγινε το απίστευτο: ο 27χρονος πήρε το πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Κρήτη. Αρχικώς είχε κλείσει airbnb για τέσσερις ημέρες, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ πιο γρήγορα.
Όταν βρήκε το ξενοδοχείο της πρώην, εντόπισε την σουίτα 604 και μπούκαρε από την περίφραξη της πισίνας. Ο 19χρονος νυν προσπάθησε να τον απωθήσει, αλλά ο 27χρονος «μποξέρ» τον έβγαλε νοκ-άουτ. Όταν λίγο αργότερα συνήλθε, άκουσε τα ουρλιαχτά της συντρόφου του, την οποία ο πρώην χτυπούσε βάναυσα. Έτρεξε κατά πάνω του για να τον απωθήσει και να τον αποτρέψει. Ο 27χρονος κατάφερε να διαφύγει όμως κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί του ΑΤ Μαλεβιζίου τον εντόπισαν μέσα σε μία ώρα. Ο 27χρονος φέρεται να ετοιμαζόταν να φύγει γιατί πιάστηκε με τη βαλίτσα στο χέρι.
Τι ισχυρίζεται ο 27χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 27χρονος ισχυρίζεται πως δεν είχε σκοπό να χτυπήσει την πρώην σύντροφό του αλλά η πρόθεσή του ήταν να της μιλήσει. Όπως λέει ο ίδιος η νεαρή γυναίκα τον είχε χωρίσει με ένα e-mail και δεν του είχε δοθεί ποτέ η δυνατότητα να συζητήσουν. Παραδέχθηκε, ωστόσο, πως κακώς πήδηξε τον φράχτη της πισίνας για να την προσεγγίσει και να της ζητήσει να μιλήσουν. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του 27χρονου, η νεαρή γυναίκα δεν χτύπησε εξαιτίας του αλλά γλίστρησε στον χώρο της πισίνας και έπεσαν μαζί, ενώ επιμένει πως ποτέ δεν την κλώτσησε όπως καταγγέλλει εκείνη.