ΠΑΣΟΚ/Σπυρόπουλος: “Είμαστε δύναμη ευθύνης.Έχουμε εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης”

 ΠΑΣΟΚ/Σπυρόπουλος: “Είμαστε δύναμη ευθύνης.Έχουμε εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης”

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη.

Τα στελέχη της πρώτης γραμμής του κόμματος, ετοιμάζουν τον χάρτη έως τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν ενόψει της κάλπης. Η Χαριλάου Τρικούπη, φιλοδοξεί να ενισχύσει το ποσοστό της και να εκφράσει την προοδευτική δύναμη του τόπου.

Ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, δήλωσε πως ξεκινάει ο αγώνας ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι η προοδευτική λύση, παράλληλα σημείωσε πως είναι αναγκαίο οι προοδευτικές δυνάμεις να ενωθούν και να δώσουν ώθηση στο ΠΑΣΟΚ. «Έχουμε αποδείξει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αξιόπιστο πρόγραμμα, δεν μπαίνει στη τοξική αντιπαράθεση, έχει εναλλακτική πρόταση για την διακυβέρνηση του τόπου. Είμαστε δύναμη ευθύνης και με την πολιτική μας δίνουμε λύσεις στα προβλήματα της νέας γενιάς».

Επιπλέον, ο γραμματέας του κόμματος σχολίασε και την υποστήριξη του Φαήλου Κρανιδιώτη στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι πρόκειται για μια συνέχεια των επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τα στελέχη του ΛΑ.ΟΣ και την ανοιχτή υποστήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη. Όπως είπε, «πέφτουν οι μάσκες του φιλελεύθερου προσωπείου».

Προσερχόμενος στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη, ο Ανδρέας Λοβέρδος, υπογράμμισε πως στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Ο βουλευτής Επικρατείας, Παναγιώτης Δουδωνής, σχολίασε την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αντίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βρεί αντίπαλο και είναι το ΠΑΣΟΚ». Για το ίδιο θέμα, τοποθετήθηκε και ο βουλευτής, Μιχάλης Κατρίνης, λέγοντας ότι «έχουμε δική μας ατζέντα. Να φοβάται το ΠΑΣΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης». Χωρίς δηλώσεις εισήλθε στα γραφεία του κόμματος, ο Χάρης Καστανίδης.

Σχετικά Άρθρα