Ιντζέ: Μου επιτίθενται με εντελώς αναληθή κατασκευασμένα βίντεο

 Ιντζέ: Μου επιτίθενται με εντελώς αναληθή κατασκευασμένα βίντεο

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ, ο πρόεδρος του κόμματος Χώρα, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, με ένα νέο βίντεο σήμερα απαντά στις επικρίσεις και τα σενάρια που ακούγονται για τους λόγους περί απόσυρσης του. Ο Τούρκος πολιτικός ρίχνει πάλι τις ευθύνες για την «επιχείρηση συκοφαντίας» εναντίον του στους «γκιουλενιστές». «Αυτή η επιστολή απευθύνεται στα γενναία μου παιδιά που με πιστεύουν και με εμπιστεύονται, που κάνουν τη φωνή μας να ακούγεται με το μεγάφωνο που κρατούν στα χέρια τους, που τραγουδούν τα τραγούδια μας στους δρόμους, που αγωνίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αγαπητοί μου νέοι, όμορφα μου παιδιά, θα άλλαζα κάθε αξίωμα και θέση για μη στάξει ούτε μία σταγόνα δάκρυα από τα μάτια σας.

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στον κόσμο είναι να σας στεναχωρήσω. Εδώ και 45 ημέρες, οι δήμιοι της αξιοπρέπειας μου επιτίθενται με εντελώς αναληθή κατασκευασμένα βίντεο και πλαστά έγγραφα, που δεν είναι σαφές από ποιες σκοτεινές εστίες βγήκαν.

Πέταξαν το ένα ψέμα μετά το άλλο, τη μια συκοφαντία μετά την άλλη. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Παρόλα αυτά, δεν είναι δυνατόν για έναν φυσιολογικό άνθρωπο να μην επηρεαστεί από αυτά και να μην εξαντληθεί ψυχολογικά. Δεν μπορούσαμε να πούμε ούτε στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους τι θέλαμε. Τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο οδυνηρό όσο τα καχύποπτα βλέμματα από τους πιο κοντινούς φίλους.

Κάποιοι από εσάς που τα βλέπετε και τα ακούτε αυτά μπορεί να μπερδευτείτε. Ας γνωρίζει το μεγάλο τουρκικό έθνος και ας είναι σίγουρο ότι ο Μουχαρέμ Ιντζέ δεν καταχράστηκε ποτέ τα δικαιώματα ψηφοφόρου του. Όσοι συκοφαντούν ότι πήρε χρήματα από το παλάτι και δεν μπορούν να αποσυρθούν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η τυπογραφική μηχανή για να τυπώσει τα χρήματα που θα με αγοράσουν. Δεν έχω άλλα περιουσιακά στοιχεία εκτός από αυτά που έχω ανακοινώσει.

Είμαι πάντα έτοιμος να δώσω λογαριασμό για ό,τι διαθέτω μέχρι και την τελευταία δεκάρα. Όλες οι εικόνες είναι μοντάζ. Θα ήθελα να ξέρετε ότι η απόσυρσή μου από την υποψηφιότητα δεν οφείλεται στις συκοφαντίες που διαδίδονται σε αυτή την επαίσχυντη εκστρατεία. Δεν οφείλεται στο ότι υπάρχουν άλλες ψεύτικες κασέτες, όπως υπονοούν όσοι δεν έχουν φιλότιμο. Δεν θα υποκύψω σε αυτούς. Δυστυχώς, αυτοί που πέταξαν αυτές τις συκοφαντίες δυστυχώς πέτυχαν τους στόχους τους και χειραγώγησαν τους ψηφοφόρους και τράβηξαν τις ψήφους μας προς τα κάτω.

Κάποιοι πολιτικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι που ισχυρίζονται ότι είναι δημοκράτες μπροστά σε όσα μας έχουν συμβεί από πηγές που συνδέονται με τη Feto και το PKK έτριβαν τα χέρια τους και το απολάμβαναν κρυφά. Είχε γίνει σαφές ότι δεν θα καταφέρω να περάσω στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ωστόσο, πήρα αυτή την απόφαση επειδή αυτή η επαίσχυντη εκστρατεία βαίνει προς την κατεύθυνση να αφήσει το τελευταίο προπύργιο αυτής της χώρας, το κόμμα της Χώρας, κάτω από το (εκλογικό) όριο. Στην τέχνη του πολέμου υπάρχει και η τέχνη του παρακαλείν, δηλαδή της υποχώρησης για να ανακτήσουμε δυνάμεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρούμε από τον πόλεμο και αποδεχόμαστε την ήττα.

Ο αγώνας μας εναντίον αυτών των σκοτεινών κέντρων θα συνεχιστεί μέχρι θανάτου. Θα δοκιμάσουμε κάθε μέσο για μια ανεξάρτητη Τουρκία. Αν η Τουρκία καταπατηθεί μια μέρα, να ξέρετε ότι είμαστε νεκροί. Γιατί είμαστε ανάμεσα σε αυτούς που λένε ή ανεξαρτησία ή θάνατος. Τώρα αγωνιζόμαστε για την είσοδο του κόμματος της Χώρας στη βουλή, το τελευταίο προπύργιο της χώρας. Κρατήστε την ελπίδα και την πίστη σας ζωντανή. Τελικά, αυτοί που αγαπούν την πατρίδα τους, θα νικήσουν».

Σχετικά Άρθρα