Σύμπραξη του κόμματος Κουρτζίδη με το “ΕΑΝ” του Κανελλόπουλου – Υποψήφια και η Αλεξοπούλου (εικόνες, vid)

 Σύμπραξη του κόμματος Κουρτζίδη με το “ΕΑΝ” του Κανελλόπουλου – Υποψήφια και η Αλεξοπούλου (εικόνες, vid)

Η Κατερίνα Αλεξοπούλου εντάχθηκε στην Ελληνική Ανατροπή και θα συμμετέχει με τον πρόεδρο της ΕΛΑ στα ψηφοδέλτια του ΕΑΝ στις εκλογές 2023. Η κ. Αλεξοπούλου θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθηνών ενώ ο Πάρις Κουρτζίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης. Την εξέλιξη αυτή είχε προαναγγείλει ο κ. Κουρτζίδης.

https://www.tiktok.com/@parkour_ela/video/7228157395669667098?_r=1&_t=8bx4wIEDHPH

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα συμμετάσχει Ελληνική Ανατροπή όπως έκανε γνωστό ο Πάρις Κουρτζίδης που τόνισε πως θα συμπράξει με εγκεκριμένο κόμμα.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου θα υπάρξει αυτόνομη κάθοδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πανικός του συστήματος Μητσοτάκη, ειδικά μετά την επίσημη αναφορά μου στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου, περί εγκληματικής οργάνωσης, που επίσημα κατέθεσα προ ημερών, καθώς και οι δημόσιες καταγγελίες Εμφιετζόγλου για Γεραπετρίτη, σε συνέχεια των επίμαχων καταγγελιών μου, ήταν που οδήγησαν σ’ αυτή τη φασιστική απόφαση. Σε μια ακόμη ωμή παρασκηνιακή παρέμβαση. Το παρακράτος, τα παραδικαστικά, η Greek Mafia, η εγκληματική οργάνωση με την πολυσχιδή -ενίοτε και μαφιόζικη- δράση, σας διαβεβαιώνω ότι κι αν κάνει σύντομα θα αναγκαστεί να καθίσει στο σκαμνί για να λογοδοτήσει. Η Πατριωτική Ένωση θα είναι με τον έναν ή άλλο τρόπο δυναμικά παρούσα στις επικείμενες επαναλαμβανόμενες εκλογές.
Η δε Ελληνική Ανατροπή αναμένεται να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 21ης Μαΐου, συμπράττοντας με εγκεκριμένο κόμμα. Όπως και στις πιθανές δεύτερες εκλογές του Ιουλίου και μάλιστα με αυτόνομη κάθοδο».

Σχετικά Άρθρα